2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Hogy roh@dj meg.....

Írta: | Kulcsszavak: retkes . multi . cég . toyota . qrqc

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A pusztulat vinne el titeket. A munkahelyemen is azt hallom, Toyota módszer, a pénz nem boldogít. Vezessük be a QRQC-t, ugye milyen jól esik a gratuláció, örvendjetek testvéreim. Erre mit olvasok?

Pénzt vagy elismerést kapunk - nem számít

Hogy rohadjatok keresztbe, f@com, itthon nyomjam a pénzt a régi kisdobos nyomdászkészletemmel?

:W :W :W

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee


Thunderzolee
(PH! addikt)

Na hallod...
Sanyonál (Dorog) készült egy tanulmány, amiben olvastam, h a japánok szerint Téged nem az boldogít, h több pénzt keresel, hanem ha a felettesed odamegy Hozzád, és megdícsér, h ügyes vagy, és a vállalat sikeresebb lesz Te általad.

Sajnos nálunk a suzukiban is így gondolják a sárgák. :(

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2) juliabrilke


juliabrilke
(PH! kedvence)

Nem azt mondom, hogy nem esik jól a dícséret, de azzal a számlákat nem tudom kifizetni és ennivalót se tudok belőle venni. :U

(#3) berci


berci
(senior tag)

Kerek egy Toyota Avensis-t, egy szep nagy Sanyo tv-t meg egy Suzuki motort. Az arral kapcsolatban nincsenek tulzott elvarasaim: elöallitasi aron kerem mindet, mert hat ugye a penz nem boldogit. Cserebe szivesen megdicserem majd mindegyiket bösegesen.

Don't go home! Many people have died there!

(#4) wwenigma válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


wwenigma
(Jómunkásember)

Ez a Toyota módszer. Kelet magyarországi megvalósításban annyit tesz, hogy nincs inflációkövető béremelés (meg lett szüntetve), nincs egyéb béremelés, van grade tábla, amiben mindenki perpill a gradjenek megfelelő legmagasabb fizetessel van. Előrelépési lehetőség nincs...és nem is lesz. Prémium rendszert megcsinaltak ugy, hogy évente 1-2x lehet teljesiteni (havi premium, 3 tétel szerepel, ebből 2 teljesíthetetlen, darabjaert 4% fizu járna)
Persze az A4es Audik a parkolóban, az igazgatónk kb 4x nagyobb darab mint én, (szélesség) és annyit eszik mint a ló. Ja, a kaja drága de legalább sz@r... éjjen kelet Mo....

:(((

mod: ja, és érts mindenhez, természetes, ha ráérsz, tudj mihez nyulni, nehogyman.... persze 12órázunk, 8órában vezetve, 8órás pótlékokért... törvényesen. Most mondták, lehet tuloraimat nem kifizetik, hanem majd lecsusztatom. Lehet felgyujtom őket ha megteszik, de kromofágos kerti permetezővel és sikolyálarcban biztos végigmegyek a parkolón... munkaügyisek elött. Bár azokat is megvették pár éve, csak apró látszatbuntetéseket tudott eddig bárki kiharcolni..

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7

(#5) Mcray válasza wwenigma (#4) üzenetére


Mcray
(senior tag)

Gratulálok. Egyszer mert észrevetted ezt és nem dugtad a fejed a seggedbe mint az ország 99.9% -a, és gratulálok, hogy eddig még nem tetted meg, mert a végén belőled csinálnak példát és téged bacnak meg egy életre a bíróságon. Teljesen át tudom érezni a dolgot, de ennél többet sajnos nem tudok tenni.

Kitartás!

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#6) AtiGef


AtiGef
(senior tag)

Denso is detto :( :W

Rohadékok :(((

[ Szerkesztve ]

(#7) edipqe válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


edipqe
(senior tag)

emberek!
ezt mindenhoz igy gondolják ahol átvették a japó módszereket, viszont a kicsi és kozepes magyar cégeknél (még) nem, de ott meg kidolgozhatod a beled.

Mikor fogják végre felfogni ezek a cégek, hogy ez (nem a pénz motivál hanem az elismerés) csak akkor igaz ha normális a fizetése az alkalmazottnak:
pl.: természetes dolog hogyha 220 a nettóm és megemelik 250re le fogom tojni, bólintok hog köce, és ennyi.

de ha 70 a nettó akkor a 85re való felemelés hatására repülni fogok a boldogságtól!

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#8) Chaser válasza edipqe (#7) üzenetére


Chaser
(Jómunkásember)

Tudják azok, csak nem akarnak fizetni, ha nem muszáj...

_tejesen'® joálapotpan'™_

(#9) HummeRC


HummeRC
(őstag)

Hogy a hírhez kapcsolódjak:

Az egész felmérés és az abból levont következtetés hibás. Ugyanis ez csak azt bizonyítja, hogy a japán szemléletet jól elsajátították a japán alanyok. A vizsgálat akkor lenne reális, ha a világ több különböző részéről, több különböző szociális helyzetben élő emberrel végeznék el.

Fogadok, hogy más jönne ki eredményül...

ui: egyébként ezt már régen kitalálták mások is. Lásd a "vatikáni valuta" mint fizetőeszköz... (az isten fizesse meg...) ;)

(#10) Nyugdíjas


Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nekem csak az a kérdésem lenne, hogy ugye van olyan előbb-utóbb a rangsorban akinek nincsen felettese, hogy jól megdicsérje.... Szegény...:U Ő kénytelen felvenni mindenki pénzbeli jutalmát.:D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.