2022. december 8., csütörtök

Gyorskeresés

Mit is nézünk?

Írta: | Kulcsszavak: tv . beugró . mentsük meg

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Van a legtöbb háztartásban egy doboz, amiben képek ugrálnak meg villódznak. Sok háztartásban 2-3 is van. Lehet benne híreket nézni (már aki nem RSS-feedekből tájékozódik), filmeket (hacsak nem töltjük le őket, vagy nem moziban nézzük a friss termést), sorozatokat (már ami eljut ide Abszurdisztánba is), és Győzikét (én ugyan nem értem, kinek van erre igénye... de igény van rá)

Amit nem nagyon lehet nézni, az minőségi humoros műsor. Nemrég kettő is indult, az egyik a Showder Klub, a másik a Beugró. Én mindkettőn remekül szórakozom, utóbbin jobban; merem állítani, az utolsó 10 év legjobb magyar gyártású humoros adása ez az improvizációra és őrült helyzetekre alapozó műsor. Az eddigi részei megtekinthetők itt. Egyetlen probléma van csak vele: nincs reklámja, a legtöbben nem is tudnak a létezéséről. Talán épp ezért akarják megszüntetni.
Szerencsére vannak rajongók is, akik tevékenyek a kedvenc műsoruk érdekében, létrehoztak egy online petíciót is - bár aligha lesz bármi eredménye, de azért jó látni, hogy alig két nap alatt több mint 4000-en írták alá...

Hogy mi is a bejegyzés célja? Igen, promó. Hátha sikerül megnyernem még pár támogatót...

Update: van remény! (de nagyon reménykedem abban, hogy a Poén+-nak semmi esélye sincs...)

Hozzászólások

(#1) #19617792


#19617792
törölt tag

Valóban, a TV csatornákon már egyre kevesebb az olyan műsor, amit nézni is lehet. Sorozatoktól borsódzik a hátam, pl. Barátok Közt, szánalom. Plusz a reklámok mennyisége, minősége finoman fogalmazva borzalmas, bár vannak olyan reklámok, amelyek jópofák, mint a Pannon-é amikor a kiskutya csinálja meg a kölyök helyett a leckét, stb. ez szerintem jópofa, ha kevesebb - de ehhez hasonló - reklám lenne, akkor azt mondanám, oké, kell ez is, mert bevétel. Megnéztem a linkelt videót/videókat, nyugodtan tehetnék főműsor időbe, nem olyan későre, mint a Showder Klubbot, és akkor többen megnéznék. Leginkább a port.hu-n válogatom a műsort, és majdhogynem csak akkor megy a TV, amikor látok egy jó műsor kiírást, pl. RTL Klubbon, holnap (május 10.) 16:45-től Aranyeső Yuccában, azt megfogom nézni, mert szeretem a Bud Spencer filmeket. Általában Discovery-t nézek (Mythbusters), annak is vannak hülye szokásai, de tűrhető.
Amúgy szép reggelt kívánok mindnekinek! :)

(#2) peterszky


peterszky
őstag

Aláírva. Kár, hogy kevés hasonló műsor van :( Tegnap néztem a Gálvölgyit, valami iszonyat volt... Nagyjából kétszer röhögtem rajta: amikor a kisbabás reklám volt és a maunika só :DDD A gyúrunk, vazze azóta nem ér semmit, mióta Gesztesi kilépett.

What else you gonna do on a Saturday?

(#3) Thunderzolee


Thunderzolee
addikt

Hátt, TV-t alig nézek. Only dvd, or playstation.
Barátok Közt, Fábry Show, Heti Hetes fent van torrenten, vagy dc-n.
RTL Klub honlapján fent van napi három híradó is akár, XXI. század, Fókusz szintén.
A nekem tetsző sorozato(ka)t már régen letöltöttem, akár évadokra előre. :P
Balázs, Mónika, Gálvölgyi, Kész átverés szintén torrent (ha olyanom van). :U
Meccseket nem nézek.

Rövidtávú terveim közé tartozik egy kivetítő a tv helyett.
Max. beruházok mellé egy tv-tunerbe is, h azért mégis, hátha kell, legyen. :B

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#4) DarkByte


DarkByte
addikt

TV-ben összesen a Showder Klub-ot, a Beugrót és ha odajutok akkor a Kyle XY-t nézem (ez utóbbit most szüneteltetik sajnos :( ). Nagyon remélem hogy a tv2 nem akarja leölni a Beugrót mert nagyon jó műsor, bár én sajna nem láttam mindet (még) belőle.

Ja igen, aláírtam a petíciót.

[ Szerkesztve ]

(#5) ttower


ttower
aktív tag

én már több mint egy éve nem tvzek. mostanság talán a dr ház elé odaülök, de az is kimarad. talán egyedül a mónika/balázs show lenne az amit megnéznék. nem egy oktatóműsor de utánna okosnak érzem magam.
mod: aláírva

[ Szerkesztve ]

It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.

(#6) Dylen


Dylen
aktív tag

és nem hozzák a megfelelő számokat, így nem csoda,hogy távozik a képernyőről az Igazság ára, a Liptai Claudia Show, a Médiacápa, a Mi kérünk elnézést és sajnos a Beugró is

Talán ha nem 10-11-kor kezdődnének, akkor hoznák a megfelelő számokat. Aláírtam én is, nagyon sajnálnám ha nem lenne több Beugró.

[ Szerkesztve ]

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#7) Wolverine


Wolverine
félisten

Ahogy update-eltem is... a jelek szerint lesz Beugró még egy darabig :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#8) ladybug válasza Dylen (#6) üzenetére


ladybug
őstag

Azért van 10-11-kor, mert nem elég közkedvelt. Az intellektuálisabb rétegnek szól, és ezzel nem diszkriminálni akarok.
A 8-9 körül futó műsorok pont arra jók, hogy nehéz nap után fáradt emberek leüljenek a tv elé, és mindennemű agyfunkció nélkül csak bámulják a képernyőt.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#9) Wolverine válasza ladybug (#8) üzenetére


Wolverine
félisten

Ez egy Dr. House-ra szvsz rögtön nem igaz :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#10) ladybug válasza Wolverine (#9) üzenetére


ladybug
őstag

Erre pont nem, de ritka, amikor jó sorozat fut főműsoridőben. A Barátok közt, a Jóban rosszban, és még sok hasonló volumenű sorozat sokkal nézettebb.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.