2020. május 25., hétfő

Gyorskeresés

Új kupplung

Írta: | Kulcsszavak: robogó javítás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ígértem a képet a rotyogóról, fogom hozni őket, csak várom a kedvező fotózási körülményeket. Igazából minden tekintetben csúnya szóval majd MOST reggel fotózok. :U Felhívtam a dunaújvárosi motor/robogó szakikat, hogy lenne-e idejük átnézni a szörnyemet, és amikor elárultam hogy kínai gyártású a motor, a válasz minden esetben a "Nem tudjuk vállalni." volt. Pedig csak annyit kértem, hogy nézzék meg a szíjat/variátort/kupplungot, hogy mennyire vannak elhasználódva.

Egy kedves fórumozó tag SzlobiG aki szintén Dunaújváros környékén lakik felvilágosított, hogy ha nem olasz/japán robogója van az embernek, akkor azt bizony nem fogják szerelni. Személy szerint én ezt nem értem ugyanis láttam már olasz robogót kevesebb kilométerrel aminek mindene lógott, szóval anyag minőség tekintetében sem lehet annyira rossz a kínai robogó. Alkatrészbeszerzés már nehézkesebb, de mondtam a szervizes kollégáknak, hogy odaviszek minden szükséges alkatrészt, csak szakszerűen szereljék be. Nem! Majd én Youtube-ről megtanulok robogót szerelni, fantasztikus lesz ;) (Amúgy a videók tanulsága szerint nincs rosszabbul összerakva egy kínai robogó, mint az olaszok és szerelni is ugyan úgy kell.)

No mindegy! Megvettem a szerszámokat, pár hét és jönnek németországból az utángyártott alkatrészek, és kezdődhet a felújítás.

Jöhetnek a vélemények, mire figyeljek, szakik előnyben!
:R :R

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.