2020. május 27., szerda

Gyorskeresés

Jó! Jó! Yo! És a többi

Írta: | Kulcsszavak: blog . ncf . bemutatkozunk

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdvözlet, bemutatkoznak a (stílszerűen) NewCityFools(-ok). :R

Néhány hete jártunk a Stúdióban újonnan alakult csapatunkkal. Hallgassátok szeretettel az első felvételt, és ha van ügyrendi megjegyzés akkor osszátok meg velünk. Most így sikerült a sound... még nincs végleges terv semmire, alakítható az egész! :K Jah tervben van magyar dalszöveg, azt már jelezték többen, most viszont még csak ez van.

:R :R

Hozzászólások

(#1) blackrulz


blackrulz
(veterán)

a hangminőség a régi alvin-t jutattja eszembe (:DDD) , a dob szerintem egy kicsit túl van húzva elnyom szinte mindent nálam, a basszgitár meg sajnos erőtlennek hat főleg mert nagyon háttérben van. simán lehetne a dobból visszavenni, basszt meghúzni, esetleg kicsit megpörgetni itt ott hogy pattogósabb legyen... ettől függetlenül teljesen emészthető nekem, kezdésnek tökéletes, az utómunka meg hát egy külön szakma nem véletlenül ;)

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#2) wolfnet válasza blackrulz (#1) üzenetére


wolfnet
(tag)

:K Köszi a véleményt. Elméletileg egy szaki dolgozott rajta órákat, de mivel nekünk sem volt kialakult igényünk arra hogy milyen legyen, és csak azt tudtuk mondani hogy ez így kezdésnek tetszik, ez lett belőle. Nyilván amikor összehasonlítom egy kiváló anyaggal akkor én is hallom hogy vannak bajok még az arányokkal, viszont az őskáoszt is szeretem, és nekem rengeteg olyan zenei előadó van az életemben, amit te is említesz például, de nemzetközi szinten is, akik kezdetben (mai viszonylatokban) borzalmas minőségben állítottak elő anyagokat, mégis szarrá hallgattuk őket, mert zeneileg meg oké volt. Most az lenne a cél hogy formálódjunk, és ha maga a zene és majd az üzenet bejön (mert most még túl sok üzenet nincs), akkor szépen építkezve eljutunk magasabb szintekre is. Köszi még egyszer hogy meghallgattad! Király vagy :C :C :R

Privátban érdeklődj! :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.