2019. július 16., kedd

Gyorskeresés

Logitech házon belül: G9x vs MX518

Írta: | Kulcsszavak: Logitech . G9x . MX518 . egér

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kaptam kölcsön egy G9x-es rágcsálót. Illetve tulajdonképpen kértem, mivel a tulaja a masszív MMO-zás miatt Razer Naga-ra váltott.
Mindig is ki szerettem volna próbálni az egeret, mivel megjelenésre nekem nagyon bejön.
Tetszetős volt a drága, szerettem mindkét burkolatát. Talán a feketének kellemesebb a fogása. Súlyok nélkül használtam mivel elegendő volt a tömege úgy is. Pontos is volt szavam nem lehet rá. Összeszedtünk néhány fraget együtt (HL2DM)
Mégis 2-3 nap használat után visszaadtam. Miért?
Az oldalsó gombjait nem tudtam a számomra megfelelő módon használni. Sokszor melléváltottam, böngészés közben is zavaró volt. Bár a gomb elhelyezkedése szokható, az MX518-on teljesen kényelmes helyen van. Új korában szoknom sem kellett, csak használni. Ami viszont sokkal nagyobb probléma volt vele, hogy tartósan használva moccskos mód fájt tőle a csuklóm. Nemcsak használatkor, hanem utána nap közben is.
Így alakult, hogy marad az öregecske, ám annál jobb MX518 az asztalon, legalábbis mindaddig míg G400-as beszerzésre nem kerül. Mivel most ő a lehetséges befutó a lassan felújításra érett, kézbe simuló golyó-szaggatta kis fejvadászom után.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.