2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Csillag született?

Írta: | Kulcsszavak: csillag születik utasi árpi

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Most lett vége az egyik kereskedelmi csatorna thetségkutatójának. Egy kissárc nyerte, aki népmeséket mesélt. A közönség döntött igy.
Szerintem ez nem igazságos. Hogy miért?
Azért mert voltak rajta kívül tehetségesebbek. Azért mert mindenki más többet készült nála.
A nézők azért szavaztak rá mert még fiatal és hogy milyen aranyos, nameg amilyen szerény körülmények között él rájuk is fér a pénz.
Kettős érzelmek vannak bennem, mert szerintem a többi versenyző többet készült és talán nehezebb volt a kategóriájuk is, de tényleg ráfért a családra a pénz és én is sajnálom, de talán ez a műsor nem erről szólt. Legalább a többiek is kaptak szerződést...

Hozzászólások

(#1) DArchAngel


DArchAngel
(tag)

Ez van, ha a közönség szavaz. Tudod, kuyával, gyerekkel biztos a siker. Főleg, ha gyereket még sajnálni is lehet. Ha mindenki kapott valamilyen lehetőséget, akkor meg úgyis csak rajtuk múlik, mit kezdenek vele.
Amúgy a "kissrác" 15 éves.

''Hand of fate is moving, and the finger points to You...''

(#2) Wise válasza DArchAngel (#1) üzenetére


Wise
(kvázi-tag)

Jah nemtudtam, kevesebbnek nézett ki...de ez igy már nem tehtségkutató szerintem. Inkább szeretetszolgálat.

(#3) sasa311 válasza Wise (#2) üzenetére


sasa311
(PH! kedvence)

"nép"' őt választotta, ez van :)

És az a "kissrác" 2 év múlva már elvileg akár vezethetné is a kocsit amit nyert - ha kilát majd a kormány mögül ;]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#4) 7


7
(PH! addikt)

Azt meg tegyük hozzá, hogy mindenki kapott egyéb szerződési ajánlatot, amit jól kihasználva többet hoznak össze, mint amennyit a műsor nyerteseként elvihettek volna. Főleg, ha mások is úgy vélik, hogy jobbak, mint a nyertes fiú.

(#5) Wise válasza sasa311 (#3) üzenetére


Wise
(kvázi-tag)

:DDD Jó hát én se vok nála sokkal idősebb, csak mondom elég kevésnek tűnt kb 12-13-nak néztem...

[ Szerkesztve ]

(#6) Wise válasza 7 (#4) üzenetére


Wise
(kvázi-tag)

Egyébként a tánccsoport járt a legroszabbul. Talán ők voltak a legtehetségesebbek, de nem nyerték meg, "csupán" egy fellépést nyertek valahol, nemtom mit kezdenek majd a nézettséggel amit kaptak, de biztos egy ideig hívják majd őket fellépni, de aztán mi lesz?
Azt jó volt látni viszont, hogy a döntőben 4-ből 3an népi vonalon indultak: néptán, népmese, népdal...

[ Szerkesztve ]

(#7) Crystalheart


Crystalheart
(senior tag)

"A nézők azért szavaztak rá mert még fiatal és hogy milyen aranyos, nameg amilyen szerény körülmények között él rájuk is fér a pénz."

Ez a kulcs... Nincs mit vele tenni, de sajnálni tőle és a szerény körülmények között élő családjától a pénzt nem illdomos. Én nem bánom, hogy így sült el, mert ahogy mondjátok ti is, a többiek a szerződésekkel valószínűleg még nagyobb pénzeket szedhetnek majd be később. 12 milla + 1 Fiat azért nem egy olyan húdemekkora pénz, de a szegény családra ráfért, bár valszeg még kevés is nekik.

Annak én is örülök, hogy mennyien jutottak tovább ezen a népi vonalon, nem gondoltam volna az elején. ("Talán" érdemes volna több szolgáltatást építeni erre az országban.)

(#8) szecsi09


szecsi09
(újonc)

Fuzsinak nyerni-e kellett volna Ő a legjobb

(#9) _seth_


_seth_
(PH! kedvence)

Ugyan nem néztem a műsort és azt sem tudom, hogy ki nyert de a tehetségkutató+sms párosból és abból, hogy Fábri pl zsűri tag volt az tisztán lejön, hogy ez a műsor sem arról szólt amit a kamerák mutattak hanem a nézettségről és a pénzről, ennyi aki azt hiszi, hogy az ilyen megasztár és csillag születik műsorokban valóban arra gondolnak a készítők, hogy jaj de jó lenne a 982734982374 semmirevaló énekes mellé még egy... na az téved, a műsoridőben le kell kötni valamivel a nézőket... de lehet csak én látom így... már kb 1 hónapja leszoktam a tvzésről :D (még visszaestem párszor néhány percre de csak ha vki éppen tv-t nézett :) )

(#10) divot válasza Wise (#6) üzenetére


divot
(PH! nagyúr)

Így hirtelen olyan százötven-kétszáz legalább ilyen tudású néptáncos ismerősöm jut eszembe...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.