2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Boxoljuk le!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Fuu... ez aztán tényleg olyasmi, amitől rosszul vagyok. Sikerült megint betalálnom egy olyan topicba itt, logouton, ahol már erősen megy a hülyeség. Mi más lenne, mint intel vs amd? Ati vs nvidia mellett a második (vagy inkább ez az első?) számú legjobb flame-topic. Hogy milyen elvakult idióták tudnak lenni emberek, az valami félelmetes. De igenis az a jobb, és a másik hulladék, és semmit nem tud, és különben is, meg így, meg úgy...
Olyan jó lenne néha szájbaverni a másikat, hogy vegye már észre magát. Mindennek van hátránya, és előnye is, tökéletes cucc nem létezik. Ez van, el kell fogadni. Volt már nv-m, ati-m, intel-em, amd-m, mikor melyik ár/érték aránya volt a jobb. És mindig meg tudtam őrülni, mikor valaki nekiállt bizonygatni, hogy de az a másik (persze, ami neki van) az jobb.
Adott a megoldás: boxoljuk le!
Az lenne a legjobb, ha ilyenkor egyszerűen keresnénk egy ringet, felszerelést, stb, és egész egyszerűen mindenki megvédhetné a hardvere becsületét, amolyan barátságos amatőr mérkőzés során. Mekkora poén lenne már. Fogadok, hogy utána nem köpködnék ilyen szinten egymást az emberek, hanem egy kicsikét objektívebb, szakmaibb (nem csak annyi indoklások, hogy "mer' szar intel és kész") viták alakulnának itt a prohardver oldalain is. Na persze, Vérpistike úgyis mindenhol ott van :)

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee


Thunderzolee
(PH! addikt)

Világos. Ha lefogynak az érvek, jön a személyeskedés.

Van egy online játék, ez az avatarom: :D

Már megkaptam a magamét érte: :O

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2) whiz válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


whiz
(fanatikus tag)

:DDD :DDD :DDD

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.