2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Sítábor és egyebek

Írta: | Kulcsszavak: n95 . 8gb . wii . gerlitzen . hochrindl . síelés

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sok ember csak álmodik arról,hogy egyszer elutazzon síelni. Nekem szerencsém van,soha nem szenvedtem hiányt a dolgokban(na jó,csak egy wii-m van meg egy N95-m,nem jártam még a trópusokon,de ez részletkérdés). Ezért már 3. éve,hogy elutazom a sulink sítáborával. Idén nem Hochrindlbe megyünk([link])sajnos,hanem Gerlitzenbe(bocs,linket nem találtam). Ugyanis tataroztatják a hotelt,ahol eddig laktunk a sítáborok alatt. Gerlitzenben állítólag a pályák jobbak,de a hotel egy szar. Majd meglátjuk,mindenesetre fél-panziót kapunk.
A bevezető hosszúra sikerült és már lázasan készülünk az útra. 11-kor indulunk Győrbe a suliba,fél 12-re oda kell érni :W . 12-kor indulunk,a 6 órás útra. És csak egyszer állunk meg,ki volt az az őrült,aki ezt ki találta :((( :W ?
Most töltöm a Family Guy 1-2-3 évadot a mobilra,bepakoltam a TV-kábelt is,hátha(tavaly egy olyan szobába raktak,ahol 2 tv volt egymáson,és kizavartak,hogy mi nekünk ez nem jár,és persze a tanárok költöztek be :(( ).
Na köszöntem!

Hozzászólások

(#1) 7


7
(PH! addikt)

:D

Rutinos sítáborozók általában hozzászoktak, hogy 3-4 óránként állnak meg, ez teljesen természetes.

Gerlitzenből egyébként az maradt meg, hogy unatkoztam a pályákon, bár tény, hogy akkor én már jóval több, mint tíz éves sítapasztalattal rendelkeztem, így lehet, hogy neked jobb lesz. Egyébként a 6 óra sem vészes egyáltalán, sőt, ha jó a társaság, sokszor 18 óra is kevés. :)

De azért remélem, legalább olyan jó havatok lesz, mint nekünk Olaszországban. Érezzétek jól magatokat! :P

(#2) Thunderzolee


Thunderzolee
(PH! addikt)

Síelni nagyon jó!

:C

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#3) vsgaborr11 válasza 7 (#1) üzenetére


vsgaborr11
(fanatikus tag)

köszi,jó volt a hó :) A pályák közül a hosszú 5 km-es és az időmérős tetszett. Volt pár olyan pálya,ami nem volt rossz,szűz hóval volt tele.

Zune HD 16 GB, és Nintendo Wii eladó, privát üzenetben érdeklődj!

(#4) tkazmer válasza vsgaborr11 (#3) üzenetére


tkazmer
(PH! addikt)

emlékeim szerint, bár most nincs előttem térkép így nem tudom biztosan, de a 8-9-es pálya együtt azért hosszabb, mint 5km nem?

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.