2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Minden koliszoba elengedhetetlen kelléke

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ez. Miért, mire számítottál?

Úgy tavaly október óta vagyok mozifüggő, hozzám képest Szirmai Gergely vagy freddyD csak alkalmi filmnéző. Persze van rá logikus magyarázatom, olyan ez, mint a pulcsis lányos történet, csak pulcsi helyett ilyen hülyeségekkel és poszterekkel, de nem ipari mennyiségben, annyira beteg nem vagyok. Poszterem mindenhez van, de az elfér. Egyszer hoztam egy két és fél méteres Deadpoolt, mert éppen szóba került egy kasszással való beszélgetés közben, hogy ezeket el lehet vinni, és pont van egy körbevágott fekvő Skullpoopl. Ezt szombaton vitték haza Nagykanizsára autóval. A másikat a mellékelt ábra mutatja. Erre már autó nem lesz elég, de szerencsére tudok szerezni furgont.

Azért ezt a filmet néztem ki, mert a szegényes kínálatból ez okozta a legnagyobb meglepetést. A trailerét valamikor fél éve adták ki, és az otthoni kis mozimban (tényleg az, minden hülyeséget beépítettem a DCI szabványra kalibrált immerzív hangrendszertől a perforált vászonig, már csak saját projektor kell) minden film előtt lement, a szövegét kívülről tudtam, mire kijött a film. Külön örültem annak, hogy premier előtt láthattam egy PC Gurus nyereményjáték jóvoltából. És mennyire jó film volt, azt hinné az ember, hogy valami gyerekes hulladék, holott nem, remek alkotásról van szó. Ha nem láttad, erősen ajánlott.

Visszatérve a mozira, a sztori ugyanaz, mint a linkelt bejegyzésben. Cinema Cityről van szó, vagyis arról a moziláncról beszélünk, ahol kakicéltáblának használják a nézők élményét, nemhogy a hangot, még a projektort se tudják úgy beállítani, hogy megüsse azt az elfogadható szintet, amit Józsika, a falu Windows-újratelepítője is képes lenne elérni, ha beszabadulna a gépészek közé. Egyébként emiatt már rendező is balhézott, nem csak úgy beszélek. Akkor miért? Mert pulcsis lány. Vagyis inges. Mindig elfelejtem, hogy a CC egyenruhája undorítóbb, mint az Allee 4-es terem, ahol valaki a vásznat tavaly november közepén megcsurgatta (felül középen keresd, ha arra jársz), és azóta nem pucolták le.

Szóval vicces kaland ott a büfé, néha háromszor megyek rendelni, mert elcsalnak a sorból (második vagyok előtte, erre "szia, itt is lehet rendelni"), néha egyedül veszek páros menüt, hogy tovább beszélgessünk, meg hogy mellékhatásként kétszer kelljen film közben vécére mennem, és hasonlók. Nemrégiben elértem a fél év alatt megtekintett filmek számában a 100-at arra a napra bezárólag, és itt tudatosult bennem, hogy nem nagyon kellene moziba mennem csak ezért. Szóval leálltam. De azért minden nap visszajártam megkérdezni, hogy "naaa, most már elvihető a Ratchet és Clank standee?". Ma 9-kor vitték be. Azonnal mentem érte. Most már az enyém.

Hozzászólások

(#1) kentucky


kentucky
(őstag)

Egyedül szoktál mozizni?

(#2) VoidXs válasza kentucky (#1) üzenetére


VoidXs
(PH! kedvence)

Többnyire. Általában az ismerőseim havi mozilimitét kimaxolom, szóval kénytelen vagyok az első hét után egyedül menni. Egyszer volt velem a Deadpool, le is vagyok vele fotózva a teremben. :D

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#3) kentucky válasza VoidXs (#2) üzenetére


kentucky
(őstag)

És heti mennyi film van meg?

(#4) VoidXs válasza kentucky (#3) üzenetére


VoidXs
(PH! kedvence)

Az összes.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#5) kentucky válasza VoidXs (#4) üzenetére


kentucky
(őstag)

neee :DDD Én is mennék az összesre, de sajna a pénztárcám behúzza a kéziféket. :((( :(

(#6) VoidXs válasza kentucky (#5) üzenetére


VoidXs
(PH! kedvence)

Szerencsére alkalmi céges szoftverek programozása elég jól fizet, egy hét munka fedezi fél év mozijegyét. Az ösztöndíj meg a büfét.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#7) kentucky válasza VoidXs (#6) üzenetére


kentucky
(őstag)

Fizetősön vagyok, ez az érzés orökké ismeretlen marad számomra :O

(#8) Luck Dragon


Luck Dragon
(PH! kedvence)

Hát koliszoba elengedhetetlen kellékére elsősorban a lehetetlen rendről, és az eltűnt tavalyi szendvicsek jutottak az eszembe, de ez epic win :C

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. Xiaomi Redmi Note 4 & Redmi 4X & MI A1 B20. Logout összehasonlítás.

(#9) szupermacs


szupermacs
(PH! kedvence)

Jurassic Park, vagy Elveszett Világ raptoros displaye megvan? :D Imádtam a palfonról csüngő raptorok miatt is az előteret. :DDD

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#10) VoidXs válasza szupermacs (#9) üzenetére


VoidXs
(PH! kedvence)

Még ez is hatalmas, nemhogy az.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.