2019. július 16., kedd

Gyorskeresés

A fejhallgató Sennheiser HD580 Precision

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A kezdetek:
DEMO darab lévén kábelezésében eltér a gyári HD580 Precision. Ez volt az első amin változtattam. A pánt tetején lévő gyűjtő gombot kivágtam és szépen zsugorcsővel és a külön futtatott 4 érrel újra szereltem.
A kábel nagyon strapabíró és tetszik, hogy régi telefonokéhoz hasonlít, így meghagytam. a végén a gyári óccónak ható jack csatit levágtam és helyére raktam egy jó Amphenol csatit illetve a kábel dobot is levettem a végéről. A fejpánt szivacsa cseréltem gyárira a magyar sennheiser nagykernél minden van az utolsó kis műanyag darabig! (Nem úgy mint a ki...szott HP-nál 2 hetet kell várni egy új laptopventire ami ráadásul széria hibás és sok ilyen laptop van :W )
Szerencsére a HD580 HD600 HD650 alkatrészei cserekompatibilisek így lehet később a külső műanyag rácsokat új HD650-es fémrácsokra fogom cserélni.
Sajnos a párnák alatti finom szivacs külön nem beszerezhető csak a szivacsokkal együtt amik azért drágák, hogy a mostani hibátlanokra lecseréljem csak a belső szivacsért. Így egy vékony fehér (nem tudom a speciális nevét) nagyon szellős vászon darabot raktam helyükre, hogy a hajam a driverbe ne menjen bele.
Az eredmény:Hozzászólások

(#1) financialtim


financialtim
(újonc)

Szép munka! De kíváncsi lennék a hangjára :) Miről hajtod meg az új jövevényt ?

(#2) vodkaboy22 válasza financialtim (#1) üzenetére


vodkaboy22
(PH! addikt)

MorganJones
Erről bár azóta kicsit alakítottam rajta majd ha lesz időm akkor bedobozolom és kap egy cikket is.

Gyere el hallgasd meg :) Van más is ami érdekes lehet! Nagytétény felöl gyorsan be lehet érni én sokat jártam Camponától Déliig most délinél lakom.

[ Szerkesztve ]

Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.