2019. június 25., kedd

Gyorskeresés

Képek....

Írta: | Kulcsszavak: képek

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Imádok képeket nézegteni a neten.. egyszerűen képes vagyok órákat eltölteni egy képes oldalon és végignézni a képeket.. Fejembe több száz ötlet furakodik.. Melyik képet hogy grafikázzam át és hogy és hogy abból mi legyen.. Csak aztán rájövök, hogy nem tudom úgy megcsinálni teljesen.. Ilyenkor mindig lelombozódok.. Imádom az emeberekről készült fotókat... Egyszerűen olyan szép képek vannak... Még ha modern is.. egyszerűen.. fantasztikus..Szerkesztett képek, de szerintem marha jól megvannak csinálva.. Elragadtatnak...
A természetes, állatos képeket is imádom.. Ott is olyan jó darabok tudnak lenni hogy csak na... Most ki nem nézne meg egy ilyen drága nyuszkós képet?

Ki szereti a vizet? A simogató hullámok, a hullámzás látványa vagy csak simán a naplementei víztükör csillogása? Ki nem örökítené meg ezt a szép pillanatot?

Vagy csak simán, egy két effektel, mosással, vágással olyan képeket lehet elérni, amikre azt lehet mondani, egyszerűen nagyszerű.. A mai világban semmi sem lehetetlen..

Akár csak egy egyszerű tájkép vagy közönséges normál életkép is bőven elég ahhoz, hogy szemünket pár másodpercig, esetleg percekig, a kijelzőre tapasszuk..

Ha az ember láthatná.. hacsak.. egy pillanatra...

Akaratlanul is látja a kép érzelmeit....

Lehet kicsit elragadtattam magam.. de ez van.. lehet értelmetelen lett az írás, de a lényege hogy minden képnek van története és mondanivalója.. csak várja hogy valaki meghallja, és meg is értse azt...

Hozzászólások

(#1) t|-|om!


t|-|om!
(PH! addikt)

Flickr-re keress rá és rájössz, hogy miért nem akarják őket kommentelni... :DDD ;]

(#2) VoDaFoNe válasza t|-|om! (#1) üzenetére


VoDaFoNe
(fanatikus tag)

:P tudsz róla hogy gonosz vagy?:D

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

(#3) 7


7
(PH! addikt)

Egyezik az izlesunk. :)

(#4) The DJ


The DJ
(PH! addikt)

Nekem is van egy hihetetlenül nagy gyűjteményem ilyen és ehhez hasonló képekből. Meglátom, megtetszik, megfog benne valami és tudom, hogy ez kell nekem :) Ha pedig van időm akkor általában a deviantart.com-on szoktam keresgélni.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#5) 7 válasza The DJ (#4) üzenetére


7
(PH! addikt)

Regebben en is pont ugyanezt csinaltam, aztan felhagytam vele. Eljutottam addig, hogy ami fontos, azt ugyis megtalalom. Azok a kepek, amikre erdemes emlekezni, megmaradnak a fejemben. :K

(#6) Crystalheart válasza 7 (#5) üzenetére


Crystalheart
(senior tag)

"Ha az ember láthatná.. hacsak.. egy pillanatra..."

...akkor én személy szerint azt mondanám, "ehh, ki az aki leül egy ilyen guanóval borított padra?" :P

(#7) 7 válasza Crystalheart (#6) üzenetére


7
(PH! addikt)

Es ezt miert nekem cimezted? :P

(#8) Crystalheart válasza 7 (#7) üzenetére


Crystalheart
(senior tag)

Pár pixellel jobbra tévedt a kezem, azé' :D

(#9) 7 válasza Crystalheart (#8) üzenetére


7
(PH! addikt)

Huncut egy kezed van ;]

(#10) VoDaFoNe válasza The DJ (#4) üzenetére


VoDaFoNe
(fanatikus tag)

ezek is deviantart-róll vannak :)

Yetike: Yeaaah :D

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.