2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Hová kell menni küldetésért?

Írta: | Kulcsszavak: STALKER . FPS . Élet . játék . küldetés

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Aki olvasta már korábbi bejegyzéseimet, az tudja, hogy nagy FPS (aka lövöldözős játék) rajongó vagyok. Különösebb oka nincs, egyszerűen komolyabb programokra, több órás stratégiai játékokra, szerepjátékokra nincs időm. Nem tudok minden nap odaülni játszani mint régen, amikor Warcraft, Morrowind, vagy más "komoly" játék volt porondon.

Nagy kedvencem a STALKER. Kicsit van benne a gondolkodós-stratégiás vonalból, de mégsem kell félni, hogy kiesünk a gyakorlatból, mert alapjáraton hentelve is szépen lehet haladni. A játék érdekessége, hogy nem ér véget. Az utolsó küldetés után egyszerűen választhatjuk, hogy a Zónában maradunk, henteljük a mutánsokat, gyűjtögetünk, gazdagodunk, vagy tesszük amit a kedvünk tartja...

Egy kis hiba van a dologban: nincs küldetés, csak a nevetséges hozd el ezt, hozd el azt dolgok, ami nem valami inspiráló... Értelmetlen. Egyik este ezen agyaltam és túrtam a netet valami küldetés DLC-ért... ekkor bang!

Hát ez a baj! Tesszük nap mint nap a dolgunkat, símán NPC-k vagyunk ebben a marha nagy zónában, kikerüljük a mutánsokat, zombikat - fel sem tűnik, hogy nem bántanak, hiszen egy vagyunk közülük...

Hová kell menni küldetésért? Az nem lehet, hogy minden csak munka-csekk-nyaralás-vásárlás-dolgozás... Hol vannak az igazi küldetések?

Vagy mégis igaz a mondás: "Az élet sz¤r játék, de a grafikája nagyon ott van!" ;)

Hozzászólások

(#1) tomy88trance


tomy88trance
(tag)

A Stalker tényleg jó játék, nekem is nagy kedvencem :) Az élet meg tényleg sz/r játék :D

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1206318260

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.