2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Lenovo P780 első hozzászólás módosítása

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az összefoglaló tetején található képet kérném lecserélni erre, mivel a jelenlegi kép összecsukott összefoglalóval nem fér ki:

Ez pedig egy rövid kiegészítés a romokhoz:

S125 helyett SLX rom telepítése

Mivel a két romnak eltérő a partíció kiosztása, ezért több lépésből áll a folyamat:
Az SD kártyára másold fel az SLX romot innen. Egyelőre ennyi, majd később visszatérünk rá.

Telepítsd fel a Flashtools segítségével a Life v0.3 romot innen Telepítéshez a firmware/upgrade gombot kell megnyomni a Flashtoolsban.
Ennek a romnak a partíciókiosztása jó az SLX-hez is, és ezzel a rommal telepítjük a TWRP-t is. A TWRP tulajdonképpen a CWM grafikus megfelelője. Meg lehet nézni a life romot is, de igazából ennek csak ennyi szerepe volt, már el is búcsúzhatunk tőle. Kapcsold ki a telefont!

Indítsd el a TWRP-t! (Bekapcsoló gomb+hangerő le+fel)

- Az SLX telepítése előtt töröld a data partíció adatait. (Wipe gomb, ott meg ki kell választani a megfelelőt)
- Utána telepítsd az sd kártyára lementett zippelt slx romot. (Install gomb, illetve itt meg kell keresni a fájl helyét) Telepítéskor a system és a cache partíciót formázza, tehát azokat nem kellett külön. A zip file verification opciót nem kell kipipálni!
- A végén ha kiírta, hogy végzett a telepítéssel, akkor reboot. Ha minden jól sikerült, akkor Google felirat, majd a Google fogaskerekes animációja fogad minket.
- Ha esetleg nem, akkor újra meg kell próbálni a TWRP-ből telepíteni.
- Ha elindult az új rom, akkor a GravityBox használatához először az Xposed telepítőt indítsd el! Utána kell egy reboot, Utána megint indítsd el az Xposed telepítőt, majd modulok, és itt kell megadni, hogy milyen modulokat akarunk használni: gravitiybox, illetve BootManager.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.