2022. május 29., vasárnap

Gyorskeresés

HP F2492

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szegény öreg 7 éves Lexmark z45-öm sajnos elromlott, egy fogaskerék tört el benne. Ez itt>>http://victoryus.uw.hu/fogas.jpg Azért nem dobtam ki, hátha találok hozzá. Eddig sajnos senki nem tudott segíteni, pedig a hardveraprón is keresem, illetve írtam pár nyomtató szerelést vállaló embernek is, de nem is válaszoltak.
Viszont nyomtatóra szükségem van, így vettem egy HP F2492-est. Egész szép kis fekete tégla. A dobozban meglepetés is volt, 50 db fotópapír, meg plusz színes patron. Mondjuk a feketéből meg már eleve hiányzott egy kicsit, pedig az is gyári, bontatlan.
Nyomtatási minősége megfelelő.
Telepítése kicsit macerás volt, mert csak frissen indult gépre hajlandó feltelepülni. /Én általában csak hibernálni szoktam, van hogy 2 hétig sincs "normálisan" leállítva/. Telepítés után is kért újraindítást. Ez ma már nem szokás szerintem, na mind1. A kezelőprogramja elég jó, könnyű használni. Abby Finrereader is tudja megfelelően használni, kár hogy nem alap tartozék.
Fénykép nyomtatás ok, szép minőséget produkál.
A nagy negatív meglepetés: a fekete patronból 60 lap után kifogyott a tinta!!! Azért ez szemétség szerintem... A tintaszint jelző egy kalap ... Eddig 90%-os töltöttségűnek mutatta a fekete patront, most viszont üresnek. Ez tény, tényleg az, csak a köztes állapotot se ártana kijeleznie. Bezzeg a régi Lexmarkom az pontosan mutatta mindig. Ráadásul ahhoz teli patront adtak gyárilag is.
Ezek után gondolom a színes patron se sokáig fog tartani... Folyt.köv.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.