2019. november 17., vasárnap

Gyorskeresés

Használd a keresőt...

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ha az ember beír egy fórumba, mindig azt mondják, használd előtte a keresőt. Én használom. De többször is előfordult, hogy egyáltalán nem talált semmit. Szóval most megint felbosszantott a részletes keresés. A Gigabyte GK-KM7600 vezeték nélküli billentyűzetről keresek infókat. A fórum főoldalán a kereső semmit nem talált róla. Ha belemegyek a billentyűzetes fórumokba, ott a gyors keresés talál néhány hozzászólást. Bezzeg a google az simán ad találatot a fórumok legeldugottabb zugaiból is.
Ugyanígy jártam amikor a Zte Blade fórumon kerestem az egyik billentyűzetes appot. A belső kereső nekem nem talált semmi, erre jól letoltak, hogy ott van a kereső, meg linkelték is. Szóval roppant bosszantó jelenség.

Hozzászólások

(#1) morhange


morhange
(tag)

Én is jártam így nem egy oldalnál, egy ideje inkább a googlet használom az oldalon belüli keresésre is (ahol lehet), sokkal hatékonyabb.

(#2) Dluinet


Dluinet
(veterán)

google keresőbe ezt írod be:
Gigabyte GK-KM7600 site:prohardver.hu

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#3) Brutforsz


Brutforsz
(aktív tag)

Érdemes kipróbálni a Fórumkereső oldalt is.

Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

(#4) Иван


Иван
(őstag)

A legtöbb szájt keresője a google után siralmas. Minisztériumok keresőjébe nem azt írod szó szerint, ahogy az oldalon van, esélytelen h kidobja. De ha meg tudom szó szerint mit keresek, miért keresném.

In a coat of gold or a coat of red, a lion still has claws / and mine are long and sharp, my lord, as long and sharp as yours. / And so he spoke, and so he spoke, / that Lord of Castamere...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.