2023. február 5., vasárnap

Gyorskeresés

akciós termékék, viszik akik időben odaérnek

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kicsit bosszús vagyok. Az egyik kedvenc söröm akciós volt 1,5 literes kiszerelésben a Tescoban. Egy darab nem volt ma már. Szerencsére dobozos Kozel még maradt. No de nem csak a hasamra gondoltam, hanem a sportra is. Tegnap a Lidlben fogyott el a biciklis póló, mellény, nadrág már délre. Tavaly sikerült vennem pólót, elég jó minőség, nagyon olcsó a bolti árakhoz képest. Kb minden méretben volt 2-3 db. De nem csak itt a megyeszékhelyen, a környék többi Lidl üzletében is. Remélem ezeket is megbünteti a GVH mint az Aldit az akciós 1-2db-os merevlemez miatt.
A másik dolog, hogy szomorú ha már csak az akciós termékekre telik az embereknek.
Harmadik észrevételem: jól felment a sör ára is, 200 alatt szinte nincs is normális márka. Majd azt is ebayen rendelem ha így megy tovább felfele az ára:)

Hozzászólások

(#1) fesii


fesii
aktív tag

Pont tegnapelőtt voltunk nagybevásárláson 6 hipermarketből 2 helyen volt az, hogy meg is tudtuk venni azt a terméket ami az újságba akciósként felvolt tüntetve. :(((
Az a legszebb amikor még a helye sincs meg és az ember lefut pár kört mire rájön, hogy nem is volt itt ilyen termék nem, hogy elfogyott...

(#2) Agostino


Agostino
addikt

oh, ezt rendszeres időközönként megcsinálják a boltok, én már el sem hiszem a kiírást, rögtön tudom, hogy csak vásárlókat akarnak csalogatni. pár éve tescoban szerettünk volna egy akciósan meghirdetett televíziót venni. pécsen nem volt, szombatlhelyen nem volt, győrben is csak azért, mert ott ismertünk valakit a tescoban.

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#3) FatalEror válasza Agostino (#2) üzenetére


FatalEror
addikt

Ezzel én is így vagyok,hasonlóan jártam már nem egyszer bricsotorral is,azóta már oda sem járok vásárolni.
Nyitás előtt ott voltam,bementem,és hah láss csodát,furcsa mód nem volt az akciós termékből.

HardCore is my LifeStyle

(#4) horush


horush
addikt

Múltkor Sparban akartunk Bombát venni, 115-re volt leakciózva, odamentünk viszonylag korán, nyitás után fél órával talán, volt még vagy 3-4 doboz.. Megkérdeztem az árufeltöltő srácot, hogy a raktárban nincs-e még esetleg, azt mondta, hogy egy kartonnal (24 doboz) kaptak összesen, pedig ennyiért jó áron volt, vettünk volna vagy 2 kartonnal.. Sajnos ez a trend manapság.

[ Szerkesztve ]

(#5) Jhonny06 válasza fesii (#1) üzenetére


Jhonny06
veterán
LOGOUT blog

"6 hipermarketből 2 helyen volt az, hogy meg is tudtuk venni azt a terméket ami az újságba akciósként felvolt tüntetve"

Legalább kiszámoltad a végén, hogy ez a kör mennyi időbe és benzinbe került? Van egy olyan érzésem, hogy jóval többe, mintha nem akciós termékekért rohangálnál. 'Átmegyünk Ausztriába tankolni' effektus.

[ Szerkesztve ]

(#6) fesii válasza Jhonny06 (#5) üzenetére


fesii
aktív tag

Szombathelyen élek nem egy hatalmas város. 20km megtett táv volt kb és 30e ft körülit fizettünk ki. Amire pontosan emlékszek, hogy 20 zsacskó porcukrot vettünk. Amin egy ezrest spóroltunk amiből már megvan a benzin... Pedig volt ott még akciós liszt szalámi ásványvíz meg az isten tudja még mi.
Természetesen úgy nem érdemes elindulni, hogy a város másik felén olcsóbb a tej veszek belőle kettőt. Hanem amikor üres a "raktár" akkor bekell lendülni és feltölteni... :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.