2019. június 19., szerda

Gyorskeresés

Szabályzat

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

1. csak előre utalással postázok (igen, tudom, a figyelmeztetések, én leinfózható vagyok, bízz meg bennem). az utánvétnek nincs értelme, ha csaló vagyok, utánvéttel ugyanúgy át tudlak verni, mint előre utalással, tehát utánvét kizárva.

2. posta esetén a termék épségéért nem vállalok felelősséget, ha a vevő úgy kéri, az ő terhére küldhetem törékenyként, értékbiztosítva, bárhogy. ha én fizetem a postát, a legolcsóbb módon adom postára, azért javaslom ne ezen spórolj és fizesd a költségeit.

3. beszámítás lehetséges, de nem új áron, legalább 3 nap garival.

4. félretenni nem tudok, aki előbb jön és fizet, azé a cucc.

5. az áraim alkuképesek, de alku esetén csak személyes átvétel és csak nálam. a mi az alja és hasonló stílusú kérdéseket hajlamos vagyok figyelmen kívül hagyni, ha alkudni akarsz vedd a fáradtságot és tégy ajánlatot. ha ár nélkül hirdetek "ajánlatokat várok" szöveggel, akkor azt valóban azért teszem, mert ajánlatokat várok. ugyanez igaz arra, ha ár nélkül keresek valamit, az árat te szabod meg, vagy megfelel nekem, vagy nem

6. minden általam árult termékre 3 nap garit vállalok (kivéve a hibás termékekre, de ezeket feltüntetem, vagy bolti garis, ez esetben a boltot kell keresni, nem engem).

7. garanciáról: ha 3 napon belül probléma van az adott termékkel, akkor vissza kell hozni hozzám, bevizsgálom, ha jogosnak találom a kifogást, javítom/cserélem/visszafizetem az árát, ebben a sorrendben és nem feltétlen azonnal. csere esetén ugyanolyan, vagy jobb terméket adok. fizikai sérülés kizáró ok, ha átvételkor nem jelezted és én sem tüntettem fel, akkor nem is volt. postázás előtt lefényképezek mindent, a csomag feladása után a postán lehet reklamálni, ha sérül az áru.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.