2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Csapbetétem története

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tönkrement a csap. Igaz már vagy másfél éve, de a csajom már annyira basztatott miatta hogy csináljam meg... Nem volt mit tenni szét kellett szedni és megnézni hol ereszt. A porcelánbetét volt a ludas. Kiszedtem, elmentem több helyre is, ahol azt mondták ilyen kialakitású betétjük nincs, a sima amit adnának (40 mm-es porcelánbetét) nem lenne jó a csapomba. Én hallgattam a nálam okosabb szakikra.

Irtam a gyártónak, hogy mi a gondom, jött is a válasz hogy nálunk van készleten mehetek érte bármikor.
Ja, Nagytétényre kellett kimenni. Én majdnem Újpesten lakok, igy az őt innen kb 20 km BKV és másfél óra + 20 perc séta mert ahol az üzlet van nem jár a busz a közelbe :D

Össze is szedtem magam, kimentem a halálba (A móricról a 33-as busz majdnem végéig kellett kimenni), belépek az üzletbe az eladó csajnak mondom mi a tényállás, erre a kezembe nyom egy standard 40 mm-es porcelánbetétet... És ne legyen lila a fejem. Pont ugyanolyat adott amit a sarki szerelvényboltban is mutattak, csak a szaki szerint nem lett volna jó. Másfél óra BKV haza, betét berak, rászorít, örül.

Na meg az asszony is, hogy 2 év után végre nem csöpög a csap.

Hozzászólások

(#1) Blindmouse


Blindmouse
(senior tag)

Legutóbb amikor csapot kellett szerelni, egyszerűen megrendeltem kínából az alkatrészt. Fene sem fog a székből felkelni ennyiért. Arról nem is beszélve, hogy így másfél dollár volt az alkatrész tizenöt euró helyett.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#2) Tomasz72


Tomasz72
(tag)

Sok éve a Casio számológépembe kerestem elemet. Több helyen is mondták, hogy spéci akkumulátor ez, mert van rajta napelem oszt az tölti. Aztán beszédültem egy mindent áruló, mindent csináló fotós kisöreghez. Kezembe nyomott egy 300 forintos, mai napig működő elemet...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.