2023. február 7., kedd

Gyorskeresés

Apróhirdetés, másképp

Írta: | Kulcsszavak: apróhirdetés . programozás . közösségi oldal

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kevésbé rendhagyó írás következik, mondhatjuk felhívásnak is.

Kezdetnek:

Azzal kezdeném, hogy indulás előtt vagyunk, semmiféle jutattást nem tudunk biztosítani. Aki a projecten dolgozik, a későbbi siker reményében teszi. Túltettük magunkat azon, hogy lehet hogy sok időnket elrabolja majd a dolog, eredmény nélkül. Azonban végtelenül optimisták vagyunk, a kétkedők nem érdekelnek. Hosszút távon akár komoly lehetőségek is felszínre kerülhetnek. Mindez azon múlik, ki mennyire bízik a dologban.

Szóval.

A közösségi oldalak egy új fajtáját kívánjuk életre hívni. A cél elsősorban nem a minél több kapcsolat kiépítése lesz, azonban többet nem mondhatok, legalábbis nem itt.

A csapatunk jelenleg 1 db designert, 1db hardveres urat, 1 db rendszergazdát valamint 5 db ügyintézőt foglal magába. Szükségünk lenne egy emberre, aki megcsinálja az oldal programozási részét. Ebben további 2 ombre tudna közreműködni a hiányzó lélek utasításai alapján. Saját szerverrel rendelkezünk (Proliant ML330), tesztelni lehet mindent.


Felhívom a t. fórumtársak figyelmét, hogy nem offtopicot óhajtottam létrehozni, ezt legyetek szívesek tiszteletben tartani. Akit komolyan érdekel a dolog, valamint kellő ismerettel rendelkezik php és mysql terén, érdeklődjön priviben. Még annyit, hogy budapestiek vagyunk mindannyian, és a BME infóépületében szoktunk találkozni, általában csütörtök-péntek magasságában.

Az ötletről kizárólag személyesen kívánunk továbbiakat megosztani, technikai kérdések jöhetnek MSN-címemre (az adataimnál látható). Várom a jelentkezőket, akik képesek egyfajta hobbiként is felfogni (kezdetben) az egészet.

Hozzászólások

(#1) Vamp


Vamp
senior tag

Lássuk sikerül-e elérnem célomat.

(#2) Dread


Dread
tag

én sajna nem értek ilyenekhez elég komolyan.
viszont sok sikert hozzá!!! :)

UT2004 és xDk rulz!

(#3) gLes


gLes
őstag

Napközben keresni foglak MSN-en :Y

(#4) Vamp válasza gLes (#3) üzenetére


Vamp
senior tag

Rendben, már látom felvettél.

(#5) Vamp válasza Dread (#2) üzenetére


Vamp
senior tag

Köszi!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.