2020. április 10., péntek

Gyorskeresés

Vissza a múltba

Írta: | Kulcsszavak: telefon . távbeszélő . fülke . kórház

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A kórház egy különleges hely. Senki sem szeret oda járni. Talán még az ott dolgozó emberek nagy része se. Szerintem én nem lennék képes egy ilyen helyen dolgozni. Még irodában sem valószínű. Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de én személy szerint utálok belépni a kórház kapuján. Az a bizonyos „kórházszag” (tudjátoook :) ) mindenkinek ismerős fogalom. Fujj. Tavaly egy időben (sajnos) sokat megfordultam Nyíregyházán a Jósa András kórházban, különböző okok miatt. Ez a kórház is tökéletesen szemlélteti a mai magyar egészségügy állapotát. Omladozó vakolat a homlokzaton, ezer éves nyílászárók a kórtermekben és folyosókon, ótvar műanyag székek mindenfelé. Persze van olyan épülete is a kórháznak, ami fel van újítva és tényleg normális körülmények között gyógyulhat az ember. Egy kis 21. század. De azért vannak olyan részek, amin átsétálni is rossz egyszerűen. Valamiért nyomasztó. Nem tudom elképzelni, hogy ilyen lehangoló körülmények között, hogy lehet egyáltalán gyógyulni. Jó, többet nem szapulom a kórházakat, inkább a lényegre térek :)
Egy szó mint száz, kicsit időutazás feelingben sétáltam az egyik épületben, amikor belebotlottam egy telefonfülkébe. Hangsúlyozom, az épületen belül. Jó ez még nem olyan nagy cucc, miért is ne lehetne egy fülke az épületen belül. De ez nem egy sima telefonfülke volt. Nehogy valami magenta színű dizájnra gondoljunk, vagy egy piros keretes fülkére. Áááá. Ez annál sokkal brutálabb. Ezt sasoljátok (a felirat a fülkén különösen adja):

Távbeszélő, bazzz. :DDD Fa keretes, kicsit nyegle cucc, odaállítva a falhoz. Vajon mikor lehetett az, amikor a telefont még távbeszélőnek nevezték? Gyorsan le is kaptam, egy Nokia N70-nel. Majdnem egy éve volt pontosan.

Hozzászólások

(#1) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
(félisten)

de a kagyló már ki van cserélve a trékomos magentaszutyok színűre :D :D

| Cicu & Cica VII | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> https://bit.do/fliccprint | eladó B450, H270 alaplap, bundle maradékok!

(#2) Valzor válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére


Valzor
(aktív tag)

Jah :) De a fülkére már nem jutott ;]

Nokia 3510 > Nokia 6020 > Nokia N70 > Samsung Galaxy Ace > Samsung Galaxy W > Nexus 4 > Nexus 5 > Huawei P9 > Samsung Galaxy S10

(#3) ribizli0526


ribizli0526
(újonc)

Ügyes vagy! :C Egyre jobban írsz!!! :B

(#4) Valzor válasza ribizli0526 (#3) üzenetére


Valzor
(aktív tag)

köszi :) Pedig nem ez lett a legjobb :B

Nokia 3510 > Nokia 6020 > Nokia N70 > Samsung Galaxy Ace > Samsung Galaxy W > Nexus 4 > Nexus 5 > Huawei P9 > Samsung Galaxy S10

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.