2019. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Alkoholmentes sör - Stella Artois

Írta: | Kulcsszavak: sör . beer . alkoholmentes . non-alcoholic

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdvözletem mindenkinek!

Ígéretemhez híven, elkezdem az itthon elérhető alkoholmentes sörök tesztjét. Csak röviden, azt fogom leírni, amit fogyasztás közben érzek, látok.

Első versenyzőnk a méltán híres Stella Artois, ami a maga kategóriájában nem egy rossz sör, de nem is a legjobb, főként az itthoni Borsodi Sörgyáras gyártásnak köszönhetően, ahogy ez az összes többi sörre is igaz.

Előbb bontottam ki és csak utána olvastam el a címkét,hogy mi is van benne. Ez csak azért érdekes, mert 90%-ban az illatról tudható volt... kukorica, rohad savanyú szagot és ízt adó kukorica. Aztán már a címkéről: antioxidáns és citromsav is. :W Csak felelevenítés képpen a sörhöz: víz,maláta, komló és élesztő kell... ha ennél több van benne, akkor az már rosszul indul. Elnézést a bocsánatért, de ez így igaz.

Na, visszatérve a versenyzőre. Habja jó, ott marad a pohár oldalán, színe jó, a felszálló széndioxid nem utal arra, hogy mesterségesen adták volna hozzá. Íze savanykás, nincs minőség érzeted tőle, de azért elég teltnek érződik. Igazából meg tudnám inni, meg ha úgy adódik simán vállalható darab. (Ne feledjük! Alkoholmentes sörökről beszélünk!)

Így első körben azt mondom, hogy 3,5/5 pontot adnék rá. Sajnos úgy érzem, hogy lesz itt még rosszab, a jók felől meg erős a kétségem.

Hozzászólások

(#1) Blindmouse


Blindmouse
(senior tag)

" víz,maláta, komló és élesztő"
Tisztelettel, végigkostólva százas nagyságrendű Belga sört, nem értek egyet veled.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#2) zoo8800


zoo8800
(PH! kedvence)

Én Borsodi 24-est szoktam inni. Az íze egész más, mint a nem alkoholmentesnek. Sőt, talán még finomabb is, mint a sima Borsodi :D

"nagyon best buy vétel"

(#3) zoo8800 válasza zoo8800 (#2) üzenetére


zoo8800
(PH! kedvence)

Ehh, nem is Borsodi, hanem Dreher 24 :W :D

"nagyon best buy vétel"

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.