2020. június 5., péntek

Gyorskeresés

Miért váltottam nicknevet

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!

Sokan már megismerhettetek a lapcsaládon mint Szatyor95. Kicsit több mint 2 évig voltam aktív ezen a néven, viszont az utóbbi időben eléggé kezdtem megutálni. Kezdődött ott a dolog, hogy ezt a becenevet egy korábbi lány ismerősömtől kaptam, akivel eléggé viharvertté vált a viszonyom. Eleinte nem zavart, de mostanra úgy éreztem, hogy szeretném ezt az emléket elhagyni.

A másik ok az oldalon előforduló néhány, magát igencsak szellemesnek gondoló kolléga, akinek nincs jobb dolga, mint idióta vicceket elsütni. Ilyen például az örök klasszikus: "Azért vagy Szatyor, mert anyád inkább bekötözte a fejed születés után, hogy ne lássa a ronda képed?" Teszem hozzá, ezeknek nagy része természetesen nem nyilvánosan jött. És mielőtt félreértés történne: Nincs bajom azzal, ha valaki poénkodik a nicknevemmel. De azért egy bizonyos szint alá nem kéne menni.

Viszont nem szeretném kihagyni azt sem, hogyan történt ez a váltás: Eredetileg taci95 néven kerültem ide még 2010-ben, egy Hardveraprós hirdetés miatt. Az a fiókom nem élt sokáig, pár hozzászólás volt csak. Aztán regisztráltam mint Szatyor95. Itt elkövettem egy szarvashibát, de ezt majd később részletezem. Aztán erről is váltottam, vagyis csak akartam. Megtörtént a regisztráció, de rövid és kemény úton repültem is. Ez annak tudható be, hogy megint elkövettem ugyan azt a hibát. Nevezetesen azt, hogy nem jeleztem ezt a váltást, így már 3 használható fiókom volt egyszerre. Szerencsére ezt sikerült tisztáznom -amit ezúton is köszönök koxx kollégának-, és megtudtam azt is, hogyan kéne egy ilyen dolgot kivitelezni.

Ezt is leírom, hátha valaki hasonló akcióra készül, de nem talált instrukciókat, és nem akarja megszívni. Ott kezdődik a dolog, hogy jelzed váltási szándékodat egy moderátornak. Ő ezt tudomásul veszi, majd tiltja a fiókod. Viszont. Ha még szeretnéd ugyan azt az e-mail címed használni mint eddig, azt szedd ki az adatlapodon, és adj meg egy másikat. Lehetőleg azért ne a szomszédét, mert nem biztos, hogy örülni fog. Tipp: Gondolom nem csak nekem van több e-mail címem. Így később ugyan ezt az e-mail címet fogod tudni használni. Ha jelezted a váltási szándékod, és a moderátor jóváhagyta, akkor már csinálhatod is az új fiókod. Amit még fontos tudni, hogy így elveszik az összes Hardveraprós értékelésed, a hozzászólásaid száma, és a rangod is. Viszont a büntetéseid nem lesznek elfelejtve. Tehát ha azért regisztrálnál újra, hogy eltűnjenek a büntik, inkább ne kezdj bele. Sunyiban sem érdemes újraregisztrálni, és a két fiókot felváltva használni, úgyis lebukás a vége. Én már csak tudom. :DDD

Zárásképp még kicsit kitérnék mostani nicknevem történetére. Egyik kedvenc énekesem vezeték és -keresztnevét vontam össze. Ha valaki ráismer, az vendégem egy virtuális sörre. :)

Ennyi lett volna a történetem.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.