2020. június 4., csütörtök

Gyorskeresés

Újévi SMS-ek

Írta: | Kulcsszavak: Újév . sms

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Akkor hát lassan itt az újév, de előtte a szilveszter. Mint ígértem, közzé adom az újévi SMS kívánságokat. Mindenki ossza be, hogy rá melyik vonatkozik!
--------------------------------------------------------------------------------
Gondolj az elmúlt 12 hónapra, Minden gondod múljon el holnapra, Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek, Kívánok Neked: BOLDOG ÚJ ÉVET!

Langy esőben, tömör ködben, holt részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, 4kézláb az árokpartján átölelem a Világot. Boldog új évet kívánok!

Irigykedve néz a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliba az angyalka az úr, táncolnak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved.

AZ ÚJ ÉV JÓT HOZZON, RÉGI JÓTÓL MEG NE FOSSZON. HOGYHA ÚJ JÓT NEM IS HOZHAT, VIGYE ELA RÉGI ROSSZAT! B.U.É.K.

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje a szeretet. Szívedbe béke, lelkedben nyugalom, légy boldog a következő 365 napon. B.U.É.K.!

Disznó sivít, petárda robban, részeg a padlón koppan, róka család a wc-ben, Lagzi Lajcsi a tévében, több rímet ide nem írok boldog újévet, kívánok!!!!!!!!!!!

Utolsó napján ennek az évnek, szerencse malackák megint útra kélnek! Azt kívánom neked, hogyha arra járnak, térjenek be hozzád s maradjanak nálad! BUÉK!

Békesség, boldogság kísérje léptetek. Gond, búbánat kerülje fejetek. Álmaitok, vágyaitok váljanak valóra, ezt kívánjuk nektek, ha éjfélt üt az óra.

A végtelenhez mérve nem is létezünk. A csillagévek óráin egy perc az életünk. Az ember önmagában semmit sem ér, ha nincs barátunk - elvisz a szél. BUÉK!!!!

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok boldog Újévet.
2006-ban ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, ilyen boldog újévet kívánok én Néked!

Havas téli lepedő borítja a tájat, Ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol a bendőbe, Kívánok sok-sok jót az újesztendőre! B.Ú.É.K.!

Kívánok 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

Elfogyott a pezsgő, Elhalkult a trombita. Hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika!
Dolgozz, szeress és keresd a szépet! Adjon a Jóisten Boldog Új Évet!

Mikor konfetti szóródik, s a duda szól, Akkor érzed magad igazán jól. Ordít a zene, a pia éget,
Akkor kívánok Boldog Új Évet!

Erdő szélén ezüstfenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.

Eljött hát az év vége, pezsgősüveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad, hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom!!! B.U.É.K!!!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2005

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre, jóra. Boldog újévet!

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog újévet kívánok!!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

A szerencse banknál a 2005-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog újévet!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az újesztendőbe!

Nem tudok rímet írni, hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre.

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked Boldog újévet!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK !!!!!!!!

Miért éjfélkor tartják a szilvesztert? Hogy a denevérek is tudjanak jönni a buliba!

Ünnepeljük az Óévet, ezért nem igazán emlékszek kívántam e már Sok Boldog Új Évet!!! Ha igen bocsi és megyek tovább bulizni!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Bújjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az Újév?

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bízzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak, a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik szeretnek téged!

Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!

Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldog újévet kívánok én néked!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.