2021. május 11., kedd

Gyorskeresés

Nem értem -update-

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem értem, hogy miért haltak meg ma is ketten.
Pedig olyan egyszerű. Ha piros van megállok, megvárom míg zöld, vagy fehér lesz. De nem? Ennyél szimplább dolog kevés van.
Mégis. Megint meghalt egy házaspár egy vonat alatt.
Érdekes. Gondoljunk bele. Jön a vonat. Szerencsétlen szerelvény nem nagyon tud levágni, vagy előzésbe kezdeni, vagy szembe menni a forgalommal. Csak megy a számára épített sínpáron. Mint annó a Hofi előadáson: "Hogyan lehet eltéríteni egy vonatot? Hiszen az arra megy, amerre a sín viszi". A sors jó humorérzékére vall, hogy a vonatot a legkönnyebb kikerülni... nem kell ráállni a sínre, amikor jön, és nincs baj.

De miért vannak emberek, akik ezt nem értik meg, és miért akarják bebizonyítani, hogy ők erősebbek a szerelvénynél???

Nem értem...

Elég gyászos hete van a MÁV-nak.

Ismét egy vállalkozó kedvű autós
Értsük már meg, hogy a vonat erősebb...

Hozzászólások

(#1) Zolaash


Zolaash
aktív tag

Állj egy ilyen elé, és megoldódik minden problémád. Egyébként én sem értem. Félelmetes, tekintélyt parancsoló dögök. Ennyire sietni... :F

Rip and tear

(#2) Tüzi válasza Zolaash (#1) üzenetére


Tüzi
addikt

Most már ráérnek :(

What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.

(#3) Thunderzolee


Thunderzolee
addikt

Tényleg, a héten rájár a rúd a vasútra. :(

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#4) Orsyka


Orsyka
tag

Egyszer anno' jöttünk haza vidékről, és ott pont az orrunk előtt egy Seat kisbusz átment a sínen, és jött a vonat. Centiken múlott, de a Seatos megúszta, a vonat meg csak dudált mint az őrült. Az ipse meg ment tovább, mintha mi sem történt volna... sose fogom megérteni, miért kell ilyen dolgokkal dacolni :(

Én nem próbálok úgy tenni, mintha az emberiség barátja volnék.

(#5) Foglalt név


Foglalt név
őstag

Pénteken is volt egy baleset, a kisbusz utasa válságos állapotban volt, nem tudom most mi történt vele azóta.
Nem piros jelzésen hajtottak át, de ugye vasúti átkelőnél nem szabad jelzés van, hanem fehérnél körülnézhetsz és áthaladhatsz, ezt sokan elfelejtik. Pedig a fehér nem zöld :U

(#6) Tüzi válasza Foglalt név (#5) üzenetére


Tüzi
addikt

Nem a Tapolca-Celldömölk vonalon? Vagy Celldömölk-Szombathely. Valami rémlik, hogy kollegám is akkor jött haza, és 2 órát malmoztak a vonaton.

What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.

(#7) Foglalt név válasza Tüzi (#6) üzenetére


Foglalt név
őstag

Ajkán volt a gyártelepnél. Szfehérvár-Boba(-Szombathely) vonal :U

(#8) adalbert1


adalbert1
addikt

Az ilyen baleseteket én sem értem soha...
Elvégre ha van fénysorompó akkor a pirost könnyű észrevenni, abba az 1-2 perc várakozásba meg még senki nem halt bele ellenben a még átcsúszok a vonat előtt-el.

Az öngyilkosságnak meg van rengeteg egyéb olyan módja ahol nem tartok fel ennyi embert, ill. nem borítom fel a napirendjüket (ezért rühellem a metró elé ugrálókat is).

(#9) localhost válasza adalbert1 (#8) üzenetére


localhost
Közösségépítő

"ezért rühellem a metró elé ugrálókat is" - gondolod, aki a saját életét képes eldobni, az tekintettel van másokra? Végső elkeseredésben, a többiek csak sokadrangú szempont! De ezzel nem azt mondom, hogy helyeslem, amit és ahogyan tesznek!

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#10) Tüzi válasza Foglalt név (#7) üzenetére


Tüzi
addikt

Valami Szombathely rémlett :)

Nem tudom milyen érzés lehet a masinisztának. Tolja a légkűrtöt mint állat, húzza a vészféket, de látni, hogy nem fog megállni a szerelvény, aztán taccs... Hát, nem lehet egy nagy élmény az biztos :(

What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.