2022. december 5., hétfő

Gyorskeresés

Budapest Game Show -ahogy én láttam

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Úgy gondoltuk drága barátommal, hogy kilátogatunk a Budapest Game Show-ra. Voltunk már hasonló kiállításon- általában jók szoktak lenni. A hirdetésből kiindulva hamarosan és már megjelent játékokkal lesz alkalmunk találkozni. Én 9-re mentem még a spanom kb 10 körülre tervezte az érkezést.
8:40
Nem a jövő háza résznél volt megrendezve, hanem a színpadnál (teátrum) ott még nem voltam soha -nem sejtettem semmit.
Már álnak ellőttem az ajtóban vagy 300-an -sokan leszünk gondoltam
9:00
Kinyitják az ajtókat, szeretném lefényképezni ahogy az emberek megpróbálnak bejutni de nem tudok mert annyian vannak hogy engem is összenyomnak egész egyszerűen nem tudom kivenni a táskából a gépet.
Még egy ajtó következik, amin át kell verekednem magamat, nehézségek árán sikerül.
Elsőre feltűnik hogy nem túl nagy a terembe szánták eseményt. Tapasztalataim alapján ebből még lesz gond.
Baromi nagy ASUS r.o.g plakát van előttem, oda kell mennem, látnom kell, hátha hoztak ki engem érdeklő dolgot. Valaki eláll előlem és távolról megpillantom a lényeget P6T Delux aaaaa
Lövök róla vagy 20 képet nagyon örülök nem láttam még élőben nagyon tetszik.
De nem csak emiatt jöttem, megindulok a Gears of War 2 „barikádhoz” látom itt sokan, vannak gyorsan körberohanok hogy hátha van még valahol… sehol
Csak a bent lévő 1 gépnél lehet kipróbálni pffff” beállok a sorba. Legalább azt lehetne látni hogy hogy néz ki de még azt se.A területbejáratát csinos hostessek védik meg kamu marcus fenix. Álldogálok egy vidám 30-40 percet még sorra kerülök. Informálódok a lányoktól -van 5 percem a játékra AZ IGEN. Itt szeretném megjegyezni az előttem lévő arc az ő 5 percében csak videókat tudta megnézni játszani nem nagyon.+ az 5 perc amolyan kábé mert bár a lányokon volt óra de mint hallottam az csak ékszerként funkcionál.
Játszok éljen nagyon jó nagyon szép nagyon nagyon.5 perc le én ki.

10:00 megérkezett időközben R1ch1 is együtt próbálkozunk a játékok felkeresésével esetleg kipróbálásával.. felesleges egyhelyben toporgunk annyian vannak.. Vissza az Asus hoz legalább van ott valami. Újabb fotók a lapról. Van 3 kiállított gép is nagyon ízlésesen.
1. 9600gt matrix karival
2. 4870x2, rampage extreme , 4*1gb Csx diablo a procit nem tudom
3. ugyan ez csak gtx 280-al
Felteszem mindegyik gép ugyan azokkal a paraméterekkel rendelkezett de a két szélsőhöz nem fértem oda.
Egy lépésre vagyis 60 emberre 2 G70 notebook megy rajta a crysis warhead. Óvatos becslésem alapján dx9 medium. Elvileg ezen majd folyik valami verseny , állunk ott hátha sorra kerülünk hát NEM.
Minden oldalról 60 ember veszi körül kizárt hogy beférünk.
Jól van túl sok mindent itt nem csinálunk, mennyünk

11:30
Mennyünk ki a mod tech hall-ra hátha az jó. Nagyon nem tudam hogy merre van de legalább az irány megvolt. Bolyongás ,telefonálás, bolyongás, megvan ahhh itt majd jó lesz reméljük.
Bemegyünk erős 20 ember szolid hangulat, megnézzük a gépeket szépek, vannak akik nagyon türelmesek -ezt hamar megtudtam.
Volt 3d monitor látványos ennyi.
Összenézünk hogy akkor ez mind? Ez nem sok két kb 10 négyzetméteres hely nem túl sok látnivaló. Menjünk vissza hátha fogyott a nép.

13:00
Jönnek szembe –sokan- jót jelenthet (vagy bombariadót) hátha azért jönnek ki mert megunták mennek haza ,lesz hely vagy legalábbis egy kicsi. De nem azért mentek haza szimplán mert nem fértek be mert baromi sokan vannak és már ők se fértek be. Ilyen nincs. Menjük be a Mamutba fel az 576 ba ott van xbox meg ps3 hátha játszhatunk ha már itt vagyunk.
Felmegyünk láss csodát Burnout-ozunk utána meg Dirt-özünk máris többet és többel játszhattunk mint ott ahol elvileg ilyen kiállítás van.
Vissza megyünk a bgs-re nézelődünk a meghirdetett játékok 70 % val nem lehet játszani mert az nincs ugyanis csak bemutatják őket a vagy 30 négyzetméteres színpadon. Kell az egy embernek vagy max 2 -nek tényleg fontos volt akkorát készíteni.

15:00
Hosszas tögymörgés majd üldögélés a mamutban után haza indultunk.

Miért nem lehettet ott megcsinálni, ahol a Wcg-t az elég nagy ez meg baromi zsúfolt 50 méterrel kellet volna távolabb vinni a dolgokat máris sokkal jobb lett volna.

Volt amit csak később sikerült feldolgoznom mégpedig azt hogy a fentebb említett asus gépeken nem mással lehetett játszani mint a spore-val!!!! 4870x2 meg gtx 280-on !!!!
Amott meg a g70 en izzadt a Crysis. Valószínűleg -nem értek hozzá- de ha átlag juzerként odamegyek és azt látom „de jól visz a gtx a crysis-t „akkor azt mondom „fasza ezt én is így akarom játszani veszek egyett” de hogy a spore-t a csúcs konfigon járatni…megalázó.

Az egyetlen pozítivum hogy sikerült ki harcolni két Asus polót.

Ennyi. Láttam már igényesebben megszervezett játékbemutatót, lásd a wcg-t ott nem volt ilyen hogy 5 percet tudtam játszani meg hasonlók.

Ürülök hogy van ilyen is de ha 2 hónappal ezelőtt képesek voltak viszonylag jól megcsinálni aWCG-t akkor ezt miért nem?!
[link]
[link]

[link]

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee


Thunderzolee
addikt

Hehh... erről a tömegről nekem a Computer Karácsonyok jutottak most eszembe. :)
Anno de szépek voltak még a CoVos időkben. :D

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2) toyone válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


toyone
őstag

a képek az emberek mennyiségét nem adják jól vissza föleg azok lökdösését és agresszvitását hogy géphez jussanak:D

[ Szerkesztve ]

Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊

(#3) Thunderzolee válasza toyone (#2) üzenetére


Thunderzolee
addikt

Baaaaahhhhhhhhhh... :W :D :))

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#4) Elmör


Elmör
senior tag

Akkor Te is megjártad a poklok poklát? Zsír, én már fél 2-kor otthagytam, annyira rühellem az ekkora tömeget, hogy csak na. :W

RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz

(#5) toyone válasza Elmör (#4) üzenetére


toyone
őstag

valahogy úgy,
az 5 perc gow2-őt meg az ASUS standot tudtam jópontal értékelni a többi a csapnivaló szervezés miatt megbukott

Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊

(#6) syC


syC
addikt

Képek behaltak, pedíg kiváncsi lennék :U

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.