2019. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

3. nap, Gran Canaria

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Feruár 19.

Az esti buli után igencsak jól sikerült az alvás, laza 10-es megint belefért. Viszont az ébredés könnyen ment, pikk-pakk felébredtünk és egyből neki is láttunk a reggelinek.
Rántottát csináltam hagymával és ez utóbbi valami extra. Annyira zavtos, meg finom, hogy én ilyet még nem ettem. Itt a természeti adottságoknak köszönhetően a zöldség és a gyömölcs is

nagyon ízletes. Sajnélni is fogom ezeket az ízeket, ha vissza kell menni :(

Reggeli után elmentünk vásárolni kicsit. AZ első út a zöldségeshez vezetett, ahol gyömölcsöt is árulnak. 2 jó nagy szatyorral battyogtunk haza, hagyma, krumpli, papaja, banán, kiwi... amit

épp megkívántunk és mindezért nem egsz 5€-t fizettünk.
Azon filóztunk, hogy nyugdíjasént (már csak 38 és fél év...) ide költözni az álom lenne, Német nyugdíjból meg meg lehetne lenni egész jól. Na mindegy, addig még van idő.
A további vásárlás abból állt, hogy vettünk gyékényt a törölköző alá a strandra meg napernyőt. Egy napra bérelni ezeket 15€, na mi most ezt a 3-at megúsztuk annyiból és annyi a "rossz"

benne, hogy ezt vinni kell minden nap. Kemény 2 kg, mi lesz velünk :)

Hazaérve kis pihi, aztán a sziget másik irányában mentünk fotózni, ellenkezőleg mint előző nap. Előző nap inkább homokos volt a par, erre meg sziklás. Hát ez nekem jobban bejött látványba.

Penge volt, ahogy a nagy hullámok csapdosták a sziklákat.
Közelebb is akartam menni, de annyira nagyon nem lehetett, mert a csúszós sziklákra nem akartam menni. Meg leharapták volna a lábam a sok kis rák, hehe :)))

4 órát voltunk el, majd hazaérve kajáztunk és volt némi pihi megint. Utána még este is sétáltunk egy nagyot, össze-vissza, néztük a szigetet. Hát, nagyon penge hely ez. Voltunk -

szerintünk- a gazdagabb negyedbe és eh, kis villák, gyönyörű környezet. Álom, ennyi.

Amikor visszaértünk már olyan este 10 körül volt, majd tusolás, készülődés és ismét irány az élet. A központ, ahova mentünk valami szépségválasztás volt, mert hétvégén karnevál lesz. Sok-sok ember volt, jó buli volt és utána egy klubba mentünk. Rá lettem beszélve, hogy sör helyett igyak koktélt, mert itt az szokás... pina coladat ittam. Hát nem tudom, inkább sör, maradjunk ennyibe.
A hazaút olyan 3 felé lehetett, majd 180° és ennyi volt a tegnap...

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.