2022. november 27., vasárnap

Gyorskeresés

Project CARS Club Hungary - Spa - Pagani Zonda R - 11 kör+1 idióta...

Írta: | Kulcsszavak: project cars

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ahhoz képest, hogy egy nehezen kordában tartható autó volt kiírva erre a futamra nagyjából ugyanannyian jöttek el a versenyre, mint eddig. Ez kellemes meglepetést okozott. Az már kevésbé volt szívderítő hogy az egyik volt (!) csoporttagunk úgy érezte: esélytelensége okozta frusztrációját szándékos karambolokkal próbálja meg kompenzálni. Így jó néhány embernek okozott kellemetlen pillanatokat, hiszen sikerült kiütnie az első helyről Nimródot, aztán jött Dr. Gonzo, végül Tsébácsi és DinoM lettek az áldozatai ennek a hülye gyereknek. Kerestem a lehetőségét a futam közbeni kirúgásnak, de sajnos erre nincs mód, ami ismét csak egy hiányossága a többjátékos résznek, így kénytelen voltam megvárni az esemény végét és a Steam-csoportból távolítottam el ezt a nevetséges figurát.

Sajnos ez a közjáték alapvetően átrajzolta a sorrendet, és csak azt tudom írni, hogy több ilyen problémánk ezzel a taggal nem lesz. (Ha esetleg legközelebb feltűnne a szerveren, mindenki szavazza ki!)

Maga a futam egyébként jó lett volna, a rajt után is komoly meglepetések történtek, egyeske jócskán visszaestek, mások pedig egészen előre törtek. A futamot majdnem mindenki befejezte, ezért külön gratulálok a társságnak. És persze az incidensek ellenére elismerés jár kovdav15-nek az első helyért, Nimródnak a másodikért és Dr. Gonzónak a harmadikért. Biztos vagyok abban, hogy ha a wrecker pajtás nem alkot, akkor másféle végeredmény született volna, de ez így is szép eredmény mindenkitől.

Egyébként rajta kívül is volt egy-egy pályáról letaszigálás, főleg féktávokon fordult elő, hogy az egyik belerohant az előtte haladóba és ezzel gyakorlatilag kilökte, ezekre jobban figyeljetek, mert még az ilyen apró balesetek is komoly hatással lehetnek a játékosok versenyére.

Vasárnap ugyanezen a pályán, hosszabb távon, GT3-as autókkal mérkőznek meg egymással a résztvevők.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.