2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

* Project CARS Club Hungary * Brand Hatch Brand Hatch GP * Ford Mustang Boss 302R1 * 18 kör *

Írta: | Kulcsszavak: project cars

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ez most egy eléggé rendhagyó videó, hiszen mivel nem tudtam részt venni a versenyen - kormány problémák miatt – csak külső szemlélőként figyelhettem az eseményeket. Tehát ez most nem visszajátszás és nem is saját „onboard” felvétel, inkább afféle közvetítés jellege van, kommentár nélkül. :D A legfontosabb eseményekről szerencsére nem maradtam le. Azért néha eléggé össze-vissza kattintgattam, sorry!

Egyébként baromi jó futamnak tűnt ez kívülről, az első helyek nem igazán tudtak stabilan egy valakinél maradni, mindig változott a felállás. Tehát szó nincs rajt-cél győzelemről, szerintem amióta együtt versenyzünk, ennyiszer még nem cserélt gazdát a vezető pozíció. Persze akadtak csúnyább momentumok is, de mivel nagyjából mindenki belement ilyen-olyan adok-kapokba, igazából senki nem marasztalható el, és nem állítható, hogy bárki végül azért végzett ott, ahol, mert x vagy y kiszúrt vele. Ez most egy ilyen játék volt, de elől hozzávetőleg minden résztvevőnek kijutott jóból-rosszból egyaránt.

A versenyen velem együtt tízen jelentek meg, a végére kilencen maradtunk, szóval az esemény ezen része is jól sikerültnek mondható. Mindenkinek köszönöm a részvételt, kovdavnak pedig gratulálok a győzelemhez.

(A videó sajnos időről-időre beszemcsésedik, fogalmam sincs miért...)

Amennyiben Te is részt szeretnél venni kulturált, fair play keretek között megrendezett futamainkon, nincs egyéb dolgod, mint hogy csatlakozz Steam-csoportunkhoz és figyeld a kiírásainkat. Mindenkit nagy örömmel várunk.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.