2019. november 14., csütörtök

Gyorskeresés

Eufória

Írta: | Kulcsszavak: Euforia

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szokott ratok jonni neha veletlenszeruen az euforia? Mikor eltunik minden problema, a tested lezsibbad, az agyad kikapcsol, csak Te letezel es legszivesebben csak terveznel, repulojegyet vennel a vilag masik felebe /Japanba?/, hogy azonnal elvenned a Kedvesedet felesegul /megegyszer ha kell!/ es csak orulsz magadnak, az eletnek. Pillanatok, mikor megkapod a boritekot, hogy felvettek a kozepsulira, ahova palyaztal. Mikor leteszed az erettsegid. Mikor megkapod az ujabb boritekot, hogy felvettek az Egyetemre ahova palyaztal. Ha osszefutsz egy olyasvalakivel, akit evek, evtizedek ota nem lattal es szohoz sem jutsz az oromtol. Amikor befekszel az agyadba es elfog a nyugalom es csendben varod, hogy alomba merulj, Az izgalom, ahogy varsz valakit a repteren es az oromhormonok elarasztjak a testedet, az agyad lezsibbad, az vigyort nem tudod letorolni az arcodrol es csak szaladsz a gate fele, ahonnan setal ki O.

Nem, nem vagyok drogos, soha nem is voltam. Iszom es kicsit talan manias depresszios is vagyok. Mint a muveszek nagy tobbsege :D De most nekem jo :)

ps: Megegyszer megjegyzem, nem hasznalok drogot es nem is szeretnek drogos elmenyeket, drogokkal elert euforikus allapotokrol olvasni, mert azoknak semmi koze a temahoz.

Hozzászólások

(#1) tlv


tlv
(veterán)

Meg igy is boldog vagyok, hogy ket ora mulva kelek es mehetek 10 orat galyazni, egyszeruen most jo :)

Reggel mar kevesbe lesz :D

Derp

(#2) jeges


jeges
(senior tag)

legutóbb akkor, mikor a lányom született
előtte meg, mikor az egyetemre felvettek
viszont mindkét esetben hetekig ilyen eufórikus állapotban jártam-keltem a világban

"...cos if i go out drinkin', then i can stop thinkin', how the world done me wrong"

(#3) tlv válasza jeges (#2) üzenetére


tlv
(veterán)

Ezt nem csodalom. Szerintem ha nekem egyszer fiam/lanyom szuletik, akkor a boromet helyben hagyva fogok korbe-korbe rohangalni es minden idegen nyakaba fogok ugralni. :)
Pedig eleg konszolidalt tipus vagyok, nem nagyon tudok/szeretek szocializalodni :U

Derp

(#4) Crystalheart


Crystalheart
(senior tag)

Egyelőre nemigen voltam ilyen állapotban egyáltalán, de sejtéseim szerint akkor leszek, ha megkapom a diplomám ( = nem vágtak ki az eltéről :DDD ) Bár ha valamiről tudom előre, hogy bekövetkezik, és nem meglepetésszerűen jön, akkor necces, hogy az ennyire elbűvöljön. :)

[ Szerkesztve ]

(#5) Pukkancs


Pukkancs
(tag)

Hát amikor tévézek, akkor néha kimegy a fejemből néhány probléma, azt vége van a rajzfilmnek, amit szeretek, és mehetek tanulni. Szerintetek az a félórás rajzfilmnézés az ágyban eufória?

(#6) rarri válasza tlv (#1) üzenetére


rarri
(senior tag)

Ez a lényeg, hogy amikor "tiszta" vagy és nem egy csodálatos dologra vársz, hanem teljesen hétköznapi körülmények között vagy, akkor érezd a boldogságnak egy olyan magas szintjét, amit eufóriának nevezünk. Velem ez gyakran van így, és tőlem sokszor kérdezik is, hogy /"mitől van ilyen jó kedved?" Én meg csak mosolygok./ A tudás, hogy minden tökéletesen működik, hogy a rossz dolgok is azért történnek hogy minél közelebb kerüljek ehhez a dologhoz, érzéshez, nagy nyugalommal tölt el, ezért elfogadom az adott pillanatnak amit ad, és becsülöm, ha jó ha rossz. A lényeg: az eufória szerintem az adott pillanat tökéletes elfogadása, és megélése.

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#7) legiaap


legiaap
(nagyúr)

Nekem is többször volt már ilyen:
Mikor felvettek főiskolára,mikor azt mondták a szakdolgozatomra szép munka,mikor először csókoltam meg a mostani barátnőm...
hogy ha majd meglesz a diplomám,ha lesz egy állásom és még sorolhatnám
én tudok örülni az ilyen apróbb dolgoknak is
ha valakinek kevés jó dolog jutott az életében akkor az megbecsüli ezeket a pillanatokat

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#8) tildy


tildy
(nagyúr)

Nem nekem soha nem szokott ilyen lenni :U
Csak vicceltem ;] Szokott néha. A hajtások végén, amikor az emebr kiszáll a mókuskerékből egy pilalnatra, mikro elkészül valamivel, vagy sikeresen vesz egy akadályt.

Amit leírtál arról nekem ez a leírás jutott eszembe:

OSHO ZEN TAROT: Kis Arkanum

Víz 3.: Ünneplés
Az esőben és szélben táncoló három nőalak arra emlékeztet bennünket, hogy az ünneplésnek soha nem kell külső tényezőktől függnie. Nem kell hozzá ünnepnap vagy valamilyen hivatalos alkalom, és még csak azt sem kell megvárnunk, amíg a nap kisüt és a felhők elvonulnak. A valódi ünneplés abból az örömből születik, amit először mélyen önmagadban élsz át, és aztán mintegy túlcsordulva kibuggyan belőled dalként, táncként, nevetésként, és igen, akár még a hála könnyeiként is.
Amikor ezt a kártyát húzod, az arra utal, hogy most egyre inkább észreveszed magad körül a sok lehetőséget, mely mind ünneplésre ad okot, és hogy ünneplésed másokat is megfertőz. Ne bajlódj házibulik megszervezésével - csak engedd ki a hajad, dobd le a cipődet és kezd el itt, most a tócsákban táncikálni. Egyfolytában folyik a buli körülötted mindenütt!

"Az élet egy pillanat, amit ünnepelni és élvezni kell. Tedd mulatsággá, ünnepeld, és akkor beléphetsz az igazi templomba. A templom nem a lógó orrúaknak való; soha nem is volt az. Figyeld meg az életet: látsz valahol szomorúságot? Láttál már valaha depressziós fát? Vagy láttál már valaha szorongó madarat? Vagy idegbeteg állatot? Ugye nem?
Az élet egyáltalán nem ilyen. Csak az ember tévedt el valahol... Mégpedig azért tévedt el, mert rendkívül bölcsnek és okosnak hiszi magát. A te betegséged az okosságod. Ne légy olyan bölcs. Mindig tudd, hogy hol a határ, ne ess végletekbe. Ha egy kicsit bolond vagy és egy kicsit bölcs, az jó - mert e kettő megfelelő arányú kombinációjából lesz a buddha..."

Osho

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#9) dabadab


dabadab
(félisten)

"Szokott ratok jonni neha veletlenszeruen az euforia?"

Persze, olyankor, amikor az ember szervezete valamiert a szokasosnal nagyobb adag szerotonint valaszt ki. Nem tudom, hogy a szervezetben termelodo lottyoket mennyire szamitod a drogok koze, de ezen a szinten a dolog tiszta kemia/neurobiologia.

DRM is theft

(#10) rarri válasza tildy (#8) üzenetére


rarri
(senior tag)

Teljesen egyetértek! :R

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.