2019. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Üzleti szabályaim

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Megbízhatóságom is ellenőrizheted mielőtt kapcsolatba lész velem.

Részletessen itt :Arhív I. Arhív II. Arhív III. Aktuális nyitott.

Nézd meg mit árulok még, hátha pont ezt keresed:

"További hirdetéseim itt,,

- Garancia:
Minden termékemre vállalok legalább próba garanciát, ha bolti vagy gyártói garancia van annak idejét mindig fel is tüntetem az adott terméket illetően de minimum 1 hét időtartamig vállalok rá,
amennyiben hibás terméket árulok arra nyilván nem tudok garanciát adni.

-Átvétel:
A termékeimet csakis személyesen vagy futár szolgálattal adok át. Postai küldést csak kisebb méretű termékek esetén vállalok (feladás csakis ajánlottan, aki elsőbbségivel szeretné az is megoldható).

-Költségek:
Postai vagy futárszolgálati küldés esetén mindig a vevőt terheli a költség. Csere esetén a költségek felezését ajánlom fel, aki ezt elfogadja azzal a továbbiakban is folytatom az egyeztetést.

-Kizárások:
Amennyiben a termékem küldése postai küldést vagy futárszolgálatot igényel, csakis előreutalás után küldök. Utánvétellel semmit sem adok fel!

- Sikeres:
Sikeres üzlet esetén természetesen a kijáró piros pontra igényt tartok, és azt viszonozom is.

- Probléma:
Amennyiben probléma adódik a küldés során és a vevő nem kapja meg amit feladtam azt kérem jelezze és én intézkedem a probléma megoldásában ezért jó az ajánlott feladás.
- Ha a terméket előzetesen teszteltem és működőképes volt de a kézbesítést követően nem megfelelő a működése a Vevő számára, csakis a vételi összeg feléért vásárolom vissza valamint a visszaúti posta a Vevőt terheli. Ezért támogatom a személyes tesztelés utáni vételt.

- Ár:
Általában irányár, ami nem azt jelenti hogy ingyen akarom oda adni hanem hogy gondoltam valamire és leírtam ha sokallod, de van egy reális összeg amit rászántál akkor írd meg és megbeszéljük, ha nekem is megfelel viheted.
Ha nem írok árat az azért van mert nem tudom vagy akarom megírni, ebben az esetben tégy ajánlatot, és ha elfogadható akkor viheted.

- Csere:
Esetleg megírhatod mid van cserébe hátha. Egy kitétel van a termék hirdetésben legyen feltéve itt a PH-n.

Amennyiben ezek a kritériumok megfelelnek a Vevő félnek, vegye fel velem a kapcsolatot akár privát üzenet formájában, akár az adatlapomon megtalálható telefonszámon vagy e-mail címen.

:R Köszönöm hogy elolvastad. :R

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.