2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Nótafa februári mixecske

Írta: | Kulcsszavak: nótafa dj mix house nikon canon kamera

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ráhangolódásképp a mai, vagy a holnapi estére, afterozni a szombati munkanapra legyen itt a februári nótafa mixem.

122 bpm, finom house, közepén csipetnyi móka-kacagás nu disco, a végére meg visszatérnek az első félórában tetten érhető masszív basslineok.

A nótafáról röviden: Helyben elkezdünk összeülni havonta a művházban elektronikus zene és a hozzá tartozó kütyük körül forogni, s ha minden jól megy, felvesszük az aktuális mixet, aztán kirakjuk, hogy legyen rajta 120 megtekintés, amiből 10 a feltöltés körüli próbálgatás körül jön össze, utána meg még 10 abból, ahogy nézegetjük, hogy mennyi a megtekintés. :D

Dobj egy likeot a facebookra: https://www.facebook.com/notafahu/
Napi szinten 1 zeneszerkesztős/djzős hírt általában kirakok.
youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCvQsauVtRdRWUatFmzm2HUQ
weboldal: http://notafahu.ininet.hu/

El nem tudom mondani, mennyit szokásom szopikálni a szerzői jogok miatt a youtuberól letiltott videóimmal. Full HD-ben rögzítünk, értelme nincs persze, de ha lúd, legyen kövér. Na ezt a 6-7 gigát gyalulhatom le valahogy 1 giga alá, hogy felmenjen indára, dailymotion reklámot dobál bele, vimeonál is volt valami korlát, szóval nem könnyű az élet a youtube-on túl.

Ezen felül egy kis Sony handycam áll rendelkezésre, hát olyan is, amilyen. Mondjuk egy hasonló Canon-hoz képest jó (pontos típusokat meg nem mondom fejből). Viszont van egy Nikon d3200 is, na az tök jó lenne, ha! Ha nem 12.000 Ft lenne egy ilyen kis köcsögség hozzá, amivel hálózatról tudnánk üzemeltetni. Sír a lelkem, komolyan! Valaki tud esetleg valami utángyártott, filléres megoldást hozzá? Én gúgiztam, de nem találtam ilyet. Pedig a jövőben, ha tesztvideókat akarunk csinálni, nagy minőségbeli ugrás lenne a kis Sonyhoz képest!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.