2017. október 23., hétfő

Gyorskeresés

Aki keres az ....

Írta: | Kulcsszavak: Steiner Kristóf . London . Hackney . Gumtree

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

...talál, és ne csodálkozzon,ha ilyen hirdetésbe botlik bele:

A történet végtelenül egyszerű, felnéztem gumtree-re, hátha találok olcsón tumble dryert, azaz szárítógépet ( nincs terasz, nehezen száradnak a ruhák ) , erre mit találok? Steiner Kristóf hirdetését, amiben várja a kedves emberek segítségét, hogy ingyen mikróhoz, hajszárítóhoz, stb jusson... Egy magyar "celeb" ennyire csóringer lenne, hogy venni nem tud, csak már kérincsélésre futja ? Mindenesetre érdekes.
(valós lehet a kép, vagy valaki visszaél a nevével, de twitter blogján is ugyanez a szoba van. )

No , hogy nekem is jó napom legyen, bulvárosítottam a cimet:D

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Először is ha ez a fiúka celeb, akkor én soha az életben nem akarok az lenni. Mondjuk sok más celeb miatt sem. Meg "csak úgy" nem. ;)

Érdekes a kép, hiszen lánnyal mutatkozik, holott közismerten és beismerten meleg a srác.

Tarhál. Van bőr az arcán, jó vastag.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) Dany007


Dany007
(PH! kedvence)

Amúgy ez a Steiner Kristóf ki a csoda? Megint ilyen Megasztáros celebnek mondott szennyedék? Mintha már hallottam volna a nevét, de nem ugrik be honnan.

Amúgy ez még itthoni viszonylatokhoz képest is szánalmas, hogy egy ilyen normálisnak tűnő (tehát nem csóró) pár TV-ért meg DvD lejátszóért kuncsorogjon...

[ Szerkesztve ]

(#3) Probber válasza Vakegérke (#1) üzenetére


Probber
(őstag)

Honnan veszed, hogy az lány? ;]

"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"

(#4) Vakegérke válasza Dany007 (#2) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valamelyik zenés TV-csatornán volt műsorvezető a lelkem.

Nem párocskáról van szó. Kristóf meleg. Nem rovom fel neki, nem élcelődöm állapotával. Viszont ha ezt a tényt a lány nem tudja, és párjának gondolja ezt a "celebet", akkor Kristóf jócskán átveri őt.

Probber: Nincs ádámcsutkája. :)

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#5) Dr. Romano


Dr. Romano
(PH! kedvence)

-

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#7) Vakegérke válasza Kalandor (#6) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt például nem tudtam, hogy Kristóf izraelita, bár a Steiner név utalhatott rá. Nem poén, nem számít. Az viszont már igen, hogy Ancsika miképpen barátnő. Ha lelki, akkor rendben van, de ha az igazságot nem tudva, akkor baj van.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) Ivan15


Ivan15
(senior tag)

:Y -vagy viszi Mo-ra a cuccokat eladni. Ugy latszik nem eleg a fizu, kell vmi stabilabb forras is :))
Ez jo bejegyzes tildy :) :O

Remove Control

(#9) tildy


tildy
(PH! nagyúr)

Vakegérke : teljesen jogos amit írsz. Érdekesnek tartom, hogy egy otthon felkapott műsorvezető , aki korábban kinn élt Izraelben, és most itt él, ezeket az alap dolgokat ne tudná előbb utóbb megvenni. Ráadásul van, ami nem kis összeg, nem hinném, hogy az ebayt sem ismeri...

Lehet ingyen ehhez ahhoz jutni, van is a gumtreenek egy freebies rovata, amiben olyan cuccokról írnak, ami ingyen elvihető, node ez még nekem sem jutott eszembe, hogy most, hogy bringát szeretnék, tarháljak. Pedig jelenleg minket sem vet fel nagyon a pénz .

Még egy használt bringa is 100 font körül van....
Lámpát meg kap a Sainsburysben 4 fontért. Ha errre sem futja, nem életképes.

Mindjárt fel is rakok egy hirdetést, hogy ingyen erősítőt meg bicajt kérnék, csóró magyar nemceleb vagyok:D:D

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#10) mephi666


mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

micsoda? ez meg most londonban van és kunyarál? :U pofám leszakad :( ajándékozzátok meg mondjuk egy "f*ck off, chelsea-fans!!" feliratú manchester united mezzel és küldjétek be valami késdobálós, keménykötésű chelsea drukkerek által gyakran látogatott helyre, hogy igyon egyet :B

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.