2019. június 19., szerda

Gyorskeresés

WPSzaki - A WordPress kisokos

Írta: | Kulcsszavak: wpszaki . wordpress . wp . cms . weboldal . kisokos

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A WordPress topikban merült fel először az igény még tavaly év végén egy olyan hazai weboldalra, ami összeszedi a WordPress CMS-el kapcsolatos tippeket/trükköket/tudnivalókat a kezdők és haladók számára is, én pedig már korábban is fontolgattam, hogy indítok egy blogot, ahol megosztom az aktuális tapasztalataimat és az évek során összeszedett tudásanyagomat. A projekt szép lassan ugyan, de körvonalazódni kezdett, idén januárban pedig meg is nyitottam a nagyközönség számára.

Az ötlet felvetése után többen kerestetek itt privátban is és szerencsére elég sokan biztattak is az elkészítésére, úgyhogy itt van. Még vannak bugok, sok minden csak béta verzió, folyamatosan reszelem, de már látogatható. Személyes blog jellegű lett a formátum, szerintem így közvetlenebb és jobban is passzol hozzám.

Naponta próbálok kitenni legalább 1-2 szakmai cikket mégpedig olyan formában, hogy a kezdők és a haladók számára is érdekes lehessen. Mindezt kategorizálva, ingyenesen és kiskapuk nélkül. Valószínűleg nem látszik, de nagyon sok időm és energiám van ebben az oldalban és folyamatosan dolgozom rajta, hogy még jobb lehessen. Az építő jellegű kritikákat természetesen itt is örömmel fogadom és remélem számotokra is hasznos lesz idővel. :)

Tudom, hogy ezer meg egy WordPress tudástár található az interneten, de ezek nagy része angol, a magyar oldalak pedig szinte kivétel nélkül régi, és mára már érvényét vesztett vagy hiányos anyagokat tartalmaznak, ezért is tartottam jó ötletnek egy naprakész felület létrehozását, amit folyamatosan javítok, felügyelek és frissítek.

A weboldal címe: WPSzaki

Ha nem akarsz lemaradni az új cikkekről, akkor kövess Facebookon vagy Twitteren:

- WPSzaki Facebook
- WPSzaki Twitter
- WPSzaki RSS

Hozzászólások

(#1) Lendoroov


Lendoroov
(újonc)

Na, ez remek, 2 hete fejlesztgetem élesbe a saját kis wp weboldalam. Nem megy gyorsan. :) Folyton fórumoznom kell a megoldásért.

(#2) C0R0


C0R0
(újonc)

Ezer hála, nagyon kevés a tényleg up to date magyar nyelvű infó :)

(#3) The DJ


The DJ
(PH! addikt)

Köszönöm :R Bármilyen ötletet, javaslatot szívesen fogadok. :)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#4) Gastrogranny


Gastrogranny
(újonc)

WP oldalamra szeretnék vendégszerzőt invitálni. Létrehoztam a saját fiókomban neki egy felhasználót. De, ha azokkal az adatokkal ő bejelentkezik, akkor sehol sem látjuk azt a lehetőséget, hogy ő hogyan írhatna az én blogomban posztot.... Tudna ebben vki segíteni?

(#5) The DJ válasza Gastrogranny (#4) üzenetére


The DJ
(PH! addikt)

A WordPress topikban maradjunk szerintem, ott próbálok segíteni.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.