2022. december 9., péntek

Gyorskeresés

Ready Player One?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ma volt szerencsém eljutni a helyi moziba a Ready Player One-című film premier vetítésére,és meg kell mondjam régen szórakoztam ilyen jól.
És akkor sokan kérdezhetik fellélegezve:akkor végül is jó a film?
A válaszom az hogy igen is, meg nem is,de rögtön megmagyarázom,miért is gondolom ezt.
Pici adalék még a storyhoz hogy sikerült a hugicám is elrángatni a vetítésre, amin elsőre magam is meglepődtem,tapasztalatom szerint a lányok nem kompatibilisek a geek subkultúrával.
Második meglepetés akkor ért mikor beléptünk a terembe,az rendben van hogy egy vidéki kis moziról van szó,nem lehet összehasonlítani a nézők mennyiségét egy Budapesti moziéval,de itt szinte kongott a nézőtér az ürességtől, ami azért meglepett,emlékeim szerint például egy Legó vagy Marvel filmre alig lehetett bepréselni az embereket a terembe,most meg... de legalább kényelmesen elfértünk...
És akkor néhány szó a filmről,aki imádja a nosztalgiát és képben van az elmúlt 20-30 év játékaival,filmjeivel,és az összes egyéb geek dologgal az imádni fogja a filmet.Röviden :Geekporn
Aki viszont nem, annak talán még unalmasnak is hathat ezredszerre is azt nézni ahogy a főhős megmenti a világot.Érezhető a filmen hogy Steven Spielberg hiába kiváló rendező,nem tudja bevonni az új nézőket,csak kielégíti a kockák igényeit.
A film látványa egyébként teljesen rendben van,bár kár volt erőltetni a 3D-t túl sokat nem dob az élményen.A film alatt halható trackek viszont teljesen rendben vannak.Sokszor elfogott a libabőr a film alatt,például mikor felbukkan a DeLorean és a háttérben halkan megszólal a Vissza a Jövőbe néhány taktusa akkor azért megdobbant a gyermeki szív bennem.
Végül én azt mondom tegyen mindenki vele egy próbát.
MI nagyon jól szórakoztunk, de még egy megtekintés erősen ajánlott hozzá majd itthon, hisz annyi az utalás benne hogy néha csak kapkodja az ember a fejét. :)
U.I.: A ragyogásos rész zseniális!

Hozzászólások

(#1) joeetm


joeetm
tag

Én annyit hozzáfűznék azért, hogy párom olyan messze áll a geek kutlúrától, amennyire az elképzelhető, és neki nagyon is tetszett a film. (és nem csak azért mert amúgy eléggé jó lett a látvány :DD )

_Az a hülye aki nem normális_

(#2) tescodr válasza joeetm (#1) üzenetére


tescodr
tag

Azért aki befogadóbb, illetve pár dolgot felismer az jól fog szórakozni. Hugim is élvezte 😊

(#3) Redneck


Redneck
veterán

Alig várom hogy megnézzem. A könyv tetszett anno, bár nekem már túl geek volt. :P

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#4) bul07


bul07
nagyúr

Debreceni 4DX mozit ezzel a filmmel teszteltem, megérte :K

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#5) Imilenni


Imilenni
addikt

Sajnálom hogy sok ember lesz@arozza. Viszont az vicces, hogy az ilen emberek arról beszélnek hogy "xy-nak való ez, nem nekem". Nem értem, az ilyen akkor miért nézi meg? Meg lett mondva hogy geek film lesz.

Press "F" to pay respects.

(#6) teppik_amon


teppik_amon
tag

A könyv brutál jó volt! Alig tudtam letenni. Na a filmnek nemsok köze van a könyvhöz, ami azért jó, mert így egy másik történetet kaptam amit szintén élveztem! :D Valóban geekporn. Akárcsak a könyv. Mindkettőt tessék fogyasztani. Csakis ajánlani tudom

(#7) tupacamaru


tupacamaru
veterán

Nekem tetszett, és remélem nem haragszik meg a topiknyitó ezért, két nap kellett hogy rájöjjek:

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#8) sh4d0w


sh4d0w
nagyúr

A sok kikacsintás a sok különböző, a kultúrán nyomot hagyó műre faja. Sajnos a színészi játék csapnivaló.

https://www.coreinfinity.tech

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.