2022. november 28., hétfő

Gyorskeresés

Ilyen volt a 2017-es év,a saját szemszögemből.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mindenki zárja, meg visszatekint,meg értékeli a 2017-es évet,gondoltam én sem maradok ki a sorból,és rövid címszavakba szedve összegzem mi is történt velem.
Lendületes évkezdés
Tavasz
Az idei év lendületesen kezdődött, hatalmas tervekkel amik egy pörgős és változatos évet garantált.
Január,Február,Március és végre ledobtam a Banktól önként vállalt rabláncaim,végre felszabadultam és ez olyan felemelő érzés volt hogy meg is alapozta az év eleji jó kedvem!

Tervek,Tervek és Tervek
Tavasz II
Kedves családommal és a már 2 éve menyasszonyi státuszban leledző párommal tervezzül a házfelújítást,ez borszatóan kellemes élmény volt, aki átélte ezt az tudja miről beszélek.Színeket válogattunk, falakat újítottunk elterveztük, a jövőbeni fészkünk és örültünk hogy de jó lesz.

Kivitelezés,és Progress
Nyár I
Na itt már beindultak az események,alapanyaghegyek mindenhol a káosz káoszának víziója,de haladunk!Építkezek ezerrel közben tervek jönnek és mennek.Végre egy időpont is megszületik: Nyár végén költözünk!Közben természetesen dolgozni is kell de szerencsére a túlóra szezon idén úgy néz ki elkerül minket,sebaj, annál több idő marad a szeretett otthon csinosítására.

Költözés, vagy mégsem?!
Nyár II
Úgy éreztem végre itt már kezdek révbe érni,a ház kezd lakhatóvá válni egyre többet tartózkodom bent és jó ott lenni hisz már nyoma sincs a lepusztulságnak ami korábban volt,a lepusztultság átköltözözz a pénztárcámba... :((( De sebaj, ez megér minden pénz!
Ekkor jött a idegzuhany: Nem csak a nyár múlt el!Hanem a menyasszonyom is, úgy gondolta most hogy már ennyi minden pozitív történt,akkor keserítsük meg egy kicsit,és olajra lépett.Indok,érv és minden magyarázat nélkül.Hírtelen üres lett a ház..

Szomorkás ősz
Ősz
Mégsem maradt el a túlóra szezon,szinte már bent alszom a munkahelyemen,ez csak annyiból szerencsés hogy nem kell otthon egyedül,szomorkodnom.Ha még ez nem lett volna elég Drága Nagyapám is elindult a hosszú útra itt hagyván a családját.A felújítást felfüggesztettem és vissza mentem a szülői házba erőt venni magamon.Késő őszre már egészen jól is éreztem magam,bár nagyapám elvesztése még mindíg felfoghatatlan,de a sok felszabadult tőkét, és időt, amit eddig a házba öntöttet, most végre magamra tudom fordítani, a régóta esedékes gépfejlesztésen is túl estem ,végre egy korszerű PC-ről tudom pötyögni eme sorokat.Közben egyre többet olvasgattam a prohardver lapcsalád oldalait,fórumait,végre erre is volt idő!
Ennek köszönhetően sok rendes srácot ismertem itt meg,és állandó lakója lettem a Rainbow Six Siege Topiknak/és Discord csatornának.

Tél
December is úgy telt mint az ősz többi napja:Iszonyat mennyiségű munkával,észheztérni sem volt időm,szerencsére még korábban megfogadtam hogy,december utolsó 2 hetében nem dolgozom így ezt be is tartottam,jól esett ez a kis feltöltődés, hosszú és változatos év volt ez.És hogy mit hoz a jövő? Én bizakodom! Csakis előre egy lépést sem hátra,még néhány óra és kezdődik egy új,és jobb év!És minden kedves ismerősömnök ez úton is kívánok Sikerekben Gazda Boldog Új Évet!
Maximális tisztelettel:Tescodr/TheCrow :R

Hozzászólások

(#1) G-Guts


G-Guts
aktív tag

Hát bammeg, ez így összességében nem volt valami jó éved. Sok, sokkal több sikert kívánok neked a következő kib@szott évre!

(#2) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag
LOGOUT blog

Sok sikert és kitartást.
Nekem sem volt jó évem de semmi a tiedhez képest.

iPhone 13 PM. Na ez majdnem akkora hiba mint a Lumia 950 volt M7 után. Csak ezt nem baxom földhöz naponta 5x. ///A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#3) bambano válasza G-Guts (#1) üzenetére


bambano
titán

megszabadult 60 felesleges kilótól :P

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#4) G-Guts válasza bambano (#3) üzenetére


G-Guts
aktív tag

Így is mondhatjuk. Na erre varrjon a Schobert gombot! ;] Így, hogy szinte üres a ház, lehet lassan átrendezni újra a bútorokat, hogy a rúdtáncosoknak is legyen hely, HEJ!

[ Szerkesztve ]

(#5) kisninja


kisninja
őstag

Hát basszus nem irigyellek, engem 2 éve hagyott el a drága most lesz eme évforduló és van egy közös gyermek. Én is lakást újítottam építettem, idővel jobb lesz hidd el. (még én sem vagyok teljesen felépülve)

powered by: ®MAJORMÜVEK®

(#6) G-Guts válasza kisninja (#5) üzenetére


G-Guts
aktív tag

Ki érti ezeket a nőket?! :F :O Ezek nem szeretnek szép lakásban lakni...

(#7) kisninja válasza G-Guts (#6) üzenetére


kisninja
őstag

Hát nálam az volt a baj, hogy az ő lakására költöttem és nem személyesen őrá... Vicc már szült is másnak pedig most telt el 2 év. (Szerencsétlen nyomorék :D ) Aggódok a gyermekem miatt de nagyon jó a kapcsolatom vele. Szerencsére a lakás nincs olyan állapotban amiért aggódnom/mérgelődnöm kellene.
Lényeg majdnem minden happy de a gyerek nagyon fontos nekem és emiatt vagyok oda.

powered by: ®MAJORMÜVEK®

(#8) G-Guts válasza kisninja (#7) üzenetére


G-Guts
aktív tag

It's official: a volt nőd egy frickin' BIATCH. :K
Az tényleg durva, hogy 2 év telt el mindössze és újra gyereket vár, ez mindent elárul róla...

[ Szerkesztve ]

(#9) Klaus Duran válasza G-Guts (#8) üzenetére


Klaus Duran
senior tag
LOGOUT blog

Ha már mást nem, legalább a biológiai szerepét ellátja.
OFF ;]

iPhone 13 PM. Na ez majdnem akkora hiba mint a Lumia 950 volt M7 után. Csak ezt nem baxom földhöz naponta 5x. ///A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#10) kisninja válasza G-Guts (#8) üzenetére


kisninja
őstag

:DDD már meg is van :Y szegény lányom aki 6 éves kissé össze is van zavarodva. Na mind 1 ez van, ritkán lehet kifogni ekkorát. Pont ma találkoztam lyuksógorommal (exem exe (és nem futtaható :D )
No aki hasonló helyzetben volt van lesz fel a fejjel.

powered by: ®MAJORMÜVEK®

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.