2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Spotverseny a szoftverlegalizáció jegyében - Kérlek szavazzatok a videómra

Írta: | Kulcsszavak: compiz . cool . fun . illegális . legális . legalizalj . linux . microsoft . új . szoftver . warez

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!

Feltöltöttem egy videót a www.legalizalj.hu oldalra. A Microsoft által üzemeltetett oldalra mindenki tölthet fel legalizációval kapcsolatos videókat.
Én - mint lelkes Linux felhasználó - feltöltöttem viccből egy Ubuntu Linuxról szóló videót. Ha megkérhetlek Téged, kérlek szavazz erre a videóra: Legalizálj - Ubuntuval.
A videót itt is meg tudod tekinteni:
Első videóm

Miután szavaztál a klipemre (amelyből csak az első 11 másodperc került fel sajnos) megnézheted, hogy még mivel készültem. Első ízben egy komolyabb alkotással is nevezni akartam: Szabadszoftveres videóm

Miután a Legalizálj.hu ezt visszadobta, mondván ők a legális szoftvereket hirdetnék és nem a szabadszoftvereket (tehát a szabad szoftver nem lenne legális?) készítettem egy módosított verziót, amelyet itt tekinthetsz meg: Legújabb alkotásom

Oszd meg velem a véleményedet ezekről a videókról.

Amennyiben tetszenek a videóim, arra kérlek szavazz az alkotásomra... Egy ember több videóra is szavazhat.

Előre is köszönöm a szavazatotokat!

Köszönettel,
TengerACE

Hozzászólások

(#1) TengerACE


TengerACE
(kvázi-tag)

Szavazni csak tisztán:
"
Figyelmeztetjük Önt hogy amennyiben nem fogja leállítani a szavazatok manipulálását kifogjuk tiltani a versenyből a szabályzatoknak megfelelőlen és amitt ön is elfogadott és azzal tisztában is van.Az egyik munkatársunk mérte fel az ön uplink munkaállomását és bizonyítottan csalások történek a szavazatok manipulálásában és gerjesztésében.Az alábbi pontokat figyelembe véve felhívjuk a figyelmét hogy állítsa le a munkáságát amenyiben azt tapasztaljuk még 24 óra múlva is (a levél elküldésétől számítva) nem vette figyelembe az itt leírtakat kénytelenek leszünk eltávolítani videóját vagyis pályázatát és feljelentjük az illetékes szerveknél.
"

KAMI

(#2) juhi07 válasza TengerACE (#1) üzenetére


juhi07
(senior tag)

HY
Én is kaptam ilyen levelet !

De szerintem ebben a játékban sokan csalnak ,vegyük pédának a tóht dániel féle 2 video ami az utolso helyröl hirtelen felhuzta magát 800 szavazattal , a vonatos is nagyon gyanus ,és a pekk roland féle video is hirtelen megtátosodott.

És ezek a video az utolso 2 hétben gyorsultak fel.... :DD :))

[ Szerkesztve ]

AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.