2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Fapadisztán

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Találós kérdés: ki és mennyit perkál azért, ha elb&ssza az ember nyaralását?

A Ryanair nem várta be a magyar utasok csomagjait.

Hozzászólások

(#1) Ghoosty


Ghoosty
(őstag)

Azért a bulváros címadás üt rendesen: "Brutális rémálom, ami a magyar utasokkal történt a Kanári-szigeteken" :W

(#2) t72killer válasza Ghoosty (#1) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog (1)

Igen, a sajtó erősen túllőtte, a többségnek inkább kellemetlenség+ugye egy extra bikini ára.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#3) Lauda válasza Ghoosty (#1) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Szerintem az egy brutális rémálom, hogy konkrétan semmid nem érkezik meg. Nálad van az útleveled, a tárcád és a mobilod. Kíváncsi lennék ki milyen arcot vágna.

Ez volt vasárnap és legkorábban szerdán kaphatják meg a csomagjukat. Gigaszívás.

[ Szerkesztve ]

(#4) t72killer válasza Lauda (#3) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog (1)

Nagy szívás, nejem egyszer átélte. Sajna ezzel számolni kell, mert a rendes légitársaságoknál is előfordul csomagkésés - olyan viszont extrém ritka, hogy 4 nap késéssel vigyék a csomagot, ez már kb azonos kategória a csomagelvesztéssel, ami lényegesen ritkább.

Amúgy ezek a kanári szigetekre mentek, ha valakinek nem Gran Canaria volt az uticélja, hanem ment tovább vmelyik kisebb szigetre, annak utánaviszik a csomagját? Ha igen, mekkora késéssel??

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#5) Lauda válasza t72killer (#4) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Emlékszem mikor repültem haza usaból. Késett a kis gép a washington new york útvonalon. A nagyot úgy értük el, hogy konkrétan futottunk az egyik géptől a másikig mint az eszeveszettek. Na azzal nem is számoltan, hogy a csomagom azzal a géppel jön, de pesten simán ott volt a csomag. Nem is értem hogy csinálták, mert beállt a kicsi, mi rohantunk, talán percek múlva csukták az ajtót és már állt is ki a 767-es. Szóval a logisztika csúcs volt. American airlines volt a társaság.

(#6) Ghoosty válasza Lauda (#3) üzenetére


Ghoosty
(őstag)

Akkor hogyan neveznéd azt, ha valami baleset/betegség ér és az egész nyaralásodat a korházban töltöd?
De mehetünk tovább is. Leég a szálloda ahol laksz. Focihuligánokba kerveredsz és jól megagyalnak. Megterrortámadnak valakit a nyaralóhelyed körül, a nyaralóhelyeden, megsérülsz magad is. Meghal valakid. Elrabolják a gyerekedet és váltságdíjat követelnek.

Valóban kellemetlen és bosszantó dolog, hogy 3 napig nem érkezkik meg a csomagod, de mindenhol van helyi bolt. Mindenhol árulnak, kaját, tisztálkodószert és ruhát is. Még egy drágább helyen is megoldod pár tízezer forintból. Szóval semmiképpen nem nevezném se brutálisnak, se rémálomnak.

[ Szerkesztve ]

(#7) Lauda válasza Ghoosty (#6) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Másképp látjuk a dolgokat. ;)

(#8) t72killer válasza Lauda (#5) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog (1)

Le a kalappal előttük, valszleg már a gépben szortírozták a csomagokat. Ha ügyesen csinálják, meg lehet oldani, mert a reptér betonján gyorsabban halad a kocsi, mint ahogy az utasok átszaladnak a másik kapuhoz. Bécsben volt hasonló futós élményem, kb 3x kérdeztem meg a személyzetet (airberlin), hogy a búvárcuccom is "átfutott"-e ;] . (kis istenhátamögötti egyiptomi reptérre mentünk, ha lemarad a csomag, buktam volna kb 3 nap búvárkodást, mert arrafelé más gép nem járt)

#6: egy gyakorlott utazónak, aki helyben bérelt autóval közlekedik persze, ez mondjuk 50EUR pluszköltség és 2 óra bevásárlás. Egy olyan családnak, aki élete első önállóan szervezett útját csinálja, és 2 gyerekkel, nem túl jó nyelvtudással vágott neki, megértem a sokkot (pláne, amikor az egyik gyerek elkezdi siratni a játékmackóját, amit apu belerakott a bőröndbe).

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#9) Lauda válasza t72killer (#8) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Szerintem is. Beszéltük is a többi magyarral akivel ugyan úgy repültünk és futottunk, hogy ezt megcummantottuk, mert majd várhatjuk a csomagokat. De fent volt a gépen mindenkié. Gondolom ahogy beállt a gép már kapkodták is ki őket és parkettán át a másik géphez velük.

---------------------------------

Bizony. Még aki egyedül utazik annak is óriási szívás, hogy mindene hiányzik. De egy családnak, mondjuk két gyerekkel, szerintem simán katasztrófa.

[ Szerkesztve ]

(#10) Ghoosty válasza Lauda (#7) üzenetére


Ghoosty
(őstag)

Én értem, hogy ha másként látunk dolgokat, de a kérdésre nem válaszoltál.

(#8) t72killer

Én is értem, hogy egy sokk elsőre az embernek, főleg, ha valmennyire érzelmi kötődése is van egy fentmaradt cuccnak, de ugyanúgy benne van a pakliban, hogy ez a cucc otthon felejtődik. Attól nem válik egy nyaralás brutális rémálommá. Meg ezáltal egyenlőségjel kerül ez és a fenti eset közé.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.