2019. június 18., kedd

Gyorskeresés

Egy átlagos nap....

Írta: | Kulcsszavak: én

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Gondolkozom leírom egy teljesen átlagos napomat ami a nyári szünet alatt tellik el.

Reggel általában már nagyon korán fenn vagyok.Egyszerűen nem tudok aludni de úgy igazán nem is szeretek, csak annyit alszok amennyi szükséges ahoz, hogy ne legyek holt fáradt ami nálam olyan 6-7 órát jelent.
Anyukámék keltenek fel olyan 6:40 fele mikor elmennek dolgozni, megadják a napi feladatokat (már ha van vmi) amiket csináljak meg hamár úgyis lusta vagyok dolgozni vagy nem megyek sehova a haverokkal.
Felkelek, elmennek, bezárom a kaput utánuk, ez mindennapos mozdulat.
Utána elintézem magam a fürdőben, megyek a konyhába benyomom az előre odakészített kakaómat.Félkómásan bemegyek a szobámba beülök a gép elé (mekkora kocka vagyok) megnézem a kedvenc lapjaimat, PH!,totalcar,hwt,hardwareoc,endless skyline,majomparádé,bitgate, ezzel már olyan 8 óra körül járok, bejelentkezek msnbe persze természetesen nincs fenn senki, dög unalom.Elmegyek reggelizek vmit ami általában egy joghurtot jelent meg vmi szendvicset sok zöldségel.Visszajövök nézem a pangást PH!-n néha hozzászólok vmihez de nem sok vizet zavarok, a nagy unalomban.Megnézem van e valami jó filmem, nincs szal akkor nézem a 24-et.Lemegy egymás után 2 rész nasi mellet.Dél.Ebéd.
Beteszek vmi jó zenét X-230 énekel már eszem, és ilyenkor szokott kimutatkozni annak az eredménye ha nem alszom kimagam, lefekszem az ágyra elmélkedek erről is arról is.Általában elalszok.Majd olyan 2-3 között felébredek irány a gép megnézni kivan msn-en ph-n is irogatni, torrentek átolvasása, jobb esetben msn találok egy embert akivel szoktam szervezkedni vmi programot legyen az strand, esti sörözés akármi csak szabaduljak el itthonról.Bár egyre kevesebb szer jön össze mert mindenki dolgozik.Mikor meguntam a gépet kimegyek megnézem mivan a kutyával, adok neki friss vizet.Játszom vele.
A rendmániám miatt összeszedek minden szemetet a lakásban felpórszívozok, elteszem az ágyat (persze a zene üvölt), stb stb...máris 4-et ütött az óra.Vissza ülök a gép elé, phzok vagy éppen vmi értelmes játékkal játszom, nem sokára 6 óra anyuék haza jönnek,elbeszélhetek velük a napról és ilyenkor szoktam abba hagyni a gépezést mert hugommal szórakozok az udvaron meg a kutyával, és mindenkinek segítek ha van vmiben.
Este 8 óra... ha lenne TV adás akkor Barátok Közt 9-ig majd PH és felnézek a csetre ismerkedni, 1 óra után lejövök általában találok olyan embert aki elkéri az msnemet vagy én az övét, és msne-n folytatom a napomat ilyenkor lényegesen többen vannak fent, és több lehetőség van megbeszélni a holnapot.Tegnap is megismertem egy csajt de ez egy másik sztori.11 fele go zuhi aztán kedvem szerint 12-12-30 fele alvás...közben persze vacsizok is de az változó.Kb ennyi lenne egy átlagos itthoni nap mikor semmi dolgom sincs.
Bár ez olyan heti 1-2x ha előfordul

Hozzászólások

(#1) t1


t1
(PH! addikt)

bár egy hete nem voltam már sehol szinte....de remélem ez most változni fog

(#2) Csapi007 válasza t1 (#1) üzenetére


Csapi007
(PH! kedvence)

Jó lett. :C
Várom a csajos sztorit is. :))

"Csak úgy mondom"

(#3) t1 válasza Csapi007 (#2) üzenetére


t1
(PH! addikt)

az még alakul :)
majd utca zene után kiderül hogy lesz-e sztori :)

(#4) urban racer


urban racer
(fanatikus tag)

Nálam is ugyanez a szitu. Csak nekem a reggel az délben van. Az este meg hajnali 4-5 Mondjuk ma nem tudtam aludni(és nem is volt kedvem)...

"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."

(#5) Ősember válasza urban racer (#4) üzenetére


Ősember
(PH! addikt)

ezzel nem csak te vagy igy, én is 2-kor mentem aludni, de akor is csak ugy, hogy ''najo, most már elegem van, befekszem az ágyba, még akkor is ha ott rohadok meg'' :DDD
cikkirohoz: emlitetted, hogy csak annyit alszol amennyi szükséges, de akkor miért alszol el már délután 1-2 orára? :))

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#6) Pukkancs


Pukkancs
(fanatikus tag)

OMG én is majomparádé meg endless skyline felhasználó vagyok a tesómmal :DD

(#7) t1 válasza Ősember (#5) üzenetére


t1
(PH! addikt)

ez úgy megy hogy lefekszem az ágyra, megy a zene és gondolkodom és a nagyunalom miatt egyszerűen elalszom

(#8) Pukkancs


Pukkancs
(fanatikus tag)

Most nem kötekedésképpen de nem ebédelsz? Pedig az a nap fénypontja :P

(#9) t1 válasza Pukkancs (#8) üzenetére


t1
(PH! addikt)

az is benne van.

Dél.Ebéd

(#10) ladybug


ladybug
(őstag)

Nehéz egy tizenéves élete, ha iskolaszünet van. :) Olvass, művelődj, vmivel foglald le magad. Ne az unalomba tespedj el.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.