2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Sikerült átverniük. Téged is?

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sikerült csalás áldozatául esnem.

Pedig nemigen szoktam alaptalanul megbízni senkiben. Hosszas üzenetváltásokat követően csere ügyletet bonyolítottam le Pop Sheeba felhasználóval. [link]

Az alábbi termékre : [link]
Sapphire Hd6990 Dobozában. Hibátlan müködéssel.3 hónap garanciával.

Cserébe az alábbi termékért adtam neki 1db Asus EAH6970 DCII/2DI4S/2GD5 Dobozos hibátlan müködésű.
És 1db Asus EAH6970/2DI2S/2GD5 OEM hibátlan müködésű vga-t.

Előre megbeszélt helyen találkoztunk. Kiprobálni nem tudtuk mert Városkapunál találkoztunk és állitólag nagyon sietett. Elhittem neki hogy a kártya hibátlan. Még egy garanciajegyet is kaptam hozzá ami elvileg 2014.11.29-ig szól a Majorsoft Számítástechnikai és Kereskedelmi kft-hez szól. A számlát nem kaptam meg mellé. A kártya egyáltalán nem ad képet csak a ventillátor forog rajta.

( Átvertek !!! )

Kedves Pop Sheeba felhasználó a megkeresésre nem reagál, telefont nem veszi fel vagy kikapcsolta vagy csak simán tiltólistára tett nemtudom.

Szeretném megtudni az úriember pontos nevét és címét, hátha jobb belátásra bírhatnám és nem kéne a rendőrségre mennem feljelentést tenni. Ha nem tudok kapcsolatba lépni vele és jobb belátásra bírni rendőrségi feljelentést teszek az uriember ellen.

Azért írom le a tapasztalataimat hátha mások tanulnak belőle, ha már én nem tettem.

Megnéztem az értékeléseit. Semmi gyanúsat nem láttam. De most, hogy jobban megnéztem a szöveges értékelőit láttam az egyiket kitiltották az oldalról. Gondolom egymásnak küldhettek hamis értékeléseket. Persze csak feltételezés a részemről.

Mikor személyesen találkoztunk Attila-ként mutatkozott be. Azt mondta már nemigazán játszik ezért válik meg a vga-tól.
Ha bármi lenne a vga-val nyugodtan hívjam fel azon a számon amiről hívott. Persze a számot nem lehet elérni.Egy szóval sem említette, hogy a kártya nem működik.

Mellesleg pár nappal ezelőtt olx-en találtam egy ugyanilyen kártyát. Üzenetet írtam neki, hogy érdekelne a dolog és hívjon fel vagy küldje át a számát. Felhívott, bemutatkozott mint Gábor, de amikor kérdeztem tőle hova menjek ahol ki tudjuk próbálni a portékát azt monda majd visszahív vagy elküldi sms-ben esetleg az olx-en a címet. Nem is volt gyanús 1-2 napig. Nem jelentkezett.Egyszer kétszer megpróbáltam felhívni, de soha nem értem el. Gondoltam eladta másnak.

És most derült ki számomra,hogy Attila és Gábor ugyanaz a személy. Mindketten Ugyanazt a telefonszámot használják : (ezt privátban kérjétek el tőlem)
A hívásnaplómból jöttem rá teljesen véletlenül.
Ezt a számot kerüljétek tuti átverés lessz a vége !!!

Megpróbáltam a garanciát elintézni, de kiderült, hogy hamis a garancia jegy. Külsőre szinte pont olyan mint az iponos Garanciajegy/Szállítólevél. A külümbség : számla száma helyett egy sorszám van rajra GAR012433/2012. Valószinüleg egy máshova szóló gar jegyet szerkeszthettek át, mert a kereskedőnél kb 2 hónapja valaki már járt ugyanijen gar jeggyel aminek ugyan ez volt a sorszáma csak a termék volt más.

Ha valakit hasonlóképp károsítottak meg, nyugodtan szóljon hozzá .
Remélem mindenkinek tanulságos volt ez a pár sor.

Esetleg ha valakinek bármi infója lenne az úriemberről azt megköszönném.
Szívesen megköszönném Pop Sheeba felhasználónak, ezt a nem feltétlen jóleső tapasztalatot !!!

Ha terméket veszel át személyesen és nem tudod kipróbálni a helyszinen valami okból, akkor személyes adatokat cseréljetek mindenképpen. Ne csak telefonszámot. Sőt ha lehetőség van rá akkor írjatok pár sort az ügyletről, amiben szerepelnek a személyes adatok + aláírás.

Remélem mások számára hasznos lessz ez a pár dolog amit leírtam és kevesebben járnak pórul.
Mindenkinek kívánok problémamentes Hardverapró-zást.

Ha kíváncsiak vagytok még valamire nyugodtan kérdezzetek. Addig sincs időm felrobbani :W :W :W

Hozzászólások

(#1) porto1992


porto1992
(tag)

Égessék el az ilyent máglyán egyes magyar embereknek sokkal kevesebb a becsülete mint más bevándorolt népnek !

[ Szerkesztve ]

A Legnagyobb biznisz az lenne , ha megvennék pár embert annyiért , amennyit érnek , és eladnám őket annyiért , amennyit hisznek magukról !!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.