2019. június 26., szerda

Gyorskeresés

Telefonos történelmem.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nos, én is lefirkantanám, hogy milyen gépeim voltak eddig! :)

Panasonic GD50:

Amikor suliba kerültem (2003), akkor kaptam meg. Imádtam, nagyon bírtam a tetején a villogó LEDet, meg a zsír csengőhangokat! :) 1,5 évig használtam, de utána apám talált egy telefont, ami váltotta. Még most is megvan, működőképes!

Nokia 3410:

Apám találta a gépet, a Szentendrei HÉV megállójában, betört plexivel. Egy hátlap és kijelzőcsere után tökéletes lett, ezt is imádtam! :) Ugye a remek játékok, és a rejtett antenna nagyon bejött a Panasonic után. Már nincs meg, anyámmal cseréltem el a gépet, a következő páciensre, mert az nem volt hajlandó ébreszteni, az öreg Nokia pedig igen. :)

Motorola T720i:

Erre cseréltem le a Nokiámat. Hát ez a telefon maga volt a gyönyör számomra. :) (10 éves lehettem)
A kinyitott állopotban lévő vékonysága, a színes kijelző mind-mind nagyon tetszett. Már nincs meg, 1 évig használtam, 3k-ért adtam el anno. :)

Sony Ericsson Z530i:

Ez volt az első új telefonom. Karácsonyra kaptam, én bontottam ki először. Ezt is imádtam, rápakoltam a JAVA-s Worms-öt, és azzal toltuk a haverokkal, lehetett fotózni, zenélni, rádiózni. :) Sajnos egy óvatlan pillanatban horgászat közben a Fekete-Körösbe esett, bár ki tudtuk halászni, már nem kelt életre. :(
Talán ez volt az a telefon, amit a legjobban sajnáltam. Bár még mindig megvan! :)

Nokia 5130 XpressMusic:

21k-ért vettük, ez is új telefon volt. Ezt is szerettem, gyors volt, nagyobb, szebb kijelző, jobb kamera. :)
Zenében mindent vert, 13 éves koromig volt meg. Manapság egyik rokonom használja.

iPhone 3G 8GB

Első okostelefonom, maga volt a mámor. 13. évem végén vettem meg, sokáig gyűjtöttem rá, végül 50k-ért szereztem be a Vateráról. Gyorsan át is vágtak vele, mert hibátlan állapotúnak hirdette, majd amikor megjött egy karcos, kopott 3G nézett velem farkasszemet. A kijelzőbe egy "xD" volt karcolva, és egyebek. Minden hibája ellenére szerettem, de sajnos mivel féltem a JB-től, hamar meguntam a felületet. 41k-ért adtam túl rajta.

ZTE Blade:

Ezt a szerkezetet is újonnan vettem, T-Mobile-tól, garanciásan. Olvastam sokat az Androidról, s rájöttem, hogy jó lesz nekem a testreszabhatóság miatt. Az első fél évben nagyon jó volt, aztán kezdtem belelátni a dolgokba, rájöttem, hogy milyen a benne lévő hardver, és stb. Még most is megvan, most is ezt használom.

HTC HD2:

A nagyon durva XDA-s support miatt döntöttem mellette, és amiatt, mert reméltem, hogy ezen durvább játékok is elfutnak. Tévedtem. Ezen kívül remek gép volt, csak sajnos én sokat játszom telefonon, ezért nem volt megfelelő. Ennek ellenére óriási respect neki, minden OS-t megeszik ez a gép, egy állat! :Y

Samsung i9000 Galaxy S:

Azért váltottam rá, mert ez minden jelenlegi játékot elvisz. Csíptem a telót, de sajnos anyagi okok miatt el kellett adnom. Olcsóbb alternatíva után kellett néznem.
Motorola Defy:

Pár napig használtam, majd elkerült tőlem, visszamentem ZTE Blade-re. Jó teló volt, de valami hiányzott belőle. (Nem tudom kifejteni, ne kérdezzétek. :P)

HTC Incredible S:

Most éppen ezt használom, nagyon bírom a gépet, a Sense felület mindent ver, főleg így, hogy rápakoltam a 3.5-ös verziót. :) ICS-t kap, egész jó a kamerája, szép kijelző, játékok futnak =>minden igényemnek megfelel! :)
Jövőkép: Most sikerült beszereznem az Incredible S-t, egy évig marad, jövőre talán ha összejön, akkor egy HTC One X-re beújítok...:)
Nos, ez volt a kis összefoglalóm, köszi, hogy elolvastad! :R :)

Hozzászólások

(#1) forintuser


forintuser
(őstag)

Öcsém... :DDD

Soha nem tudtam hányadán állsz a telefonokkal.Most legalább látom a cseppnyi világosságot.
Ám a Nexus S-t szépen elfelejtetted. :K

Holnapkészítést vállalok.

(#2) szezso15 válasza forintuser (#1) üzenetére


szezso15
(PH! addikt)

Simán becsúszhat még, majd amikor meglesz a pénzem, akkor megnézem, hogy mit kapok érte, és aszerint döntök...:) Szóval mindenre van esély, a NS-re is van! :K

*Hajrá Loki!* ## i7

(#3) tboldi


tboldi
(PH! kedvence)

Nem is kell neked új telefon, úgyis mindig visszatérsz a blédre. ;] :))

(#4) szezso15 válasza tboldi (#3) üzenetére


szezso15
(PH! addikt)

Mondjuk ez igaz, keresem magamnak a megfelelőt... :) Meglenne az, hogy mit szeretnék magamnak, az pedig egy HTC Desire HD/Desire S/One V hármas közül lenne valami, de sajnos 60k-ból nem tudom kihozni sehogyan egyiket sem...:(

(#5) EczkE: Igen, már olvastam a tiedet is! :K ;)

[ Szerkesztve ]

*Hajrá Loki!* ## i7

(#5) EczkE


EczkE
(PH! addikt)

[link] :R

Asszem mindenféleképpen!

(#6) tboldi válasza szezso15 (#4) üzenetére


tboldi
(PH! kedvence)

Én is szeretek játszani és ezért vettem tabletet (tudom, neked is van). Erősebb és a kijelző is nagyobb. Minden másra tökéletes nekem a Blade. :)

[ Szerkesztve ]

(#7) szezso15 válasza tboldi (#6) üzenetére


szezso15
(PH! addikt)

Igen, van nekem is, de örülök, ha ennyi cuccal be tudok vonulni a suliba, a tablet marad itthonra...:( Napi 2 órát utazom, oda meg kell valami..:)

[ Szerkesztve ]

*Hajrá Loki!* ## i7

(#8) tboldi válasza szezso15 (#7) üzenetére


tboldi
(PH! kedvence)

Nekem max 10 perc gyalog, de bringával szoktam menni. ;] :P

Mikor kelsz reggelente? :Y

(#9) szezso15 válasza tboldi (#8) üzenetére


szezso15
(PH! addikt)

Jó neked...:)

5:45-kor kelek, egy óra befele, délután egy óra kifele.:D

*Hajrá Loki!* ## i7

(#10) beefjeez


beefjeez
(senior tag)

Na, most hogy látom te sem vagy valami vén. :D
De szép kis gyűjtemény. :R

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.