2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

LG CCH-190 bumper (Nexus 4) bemutatója

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A Google Nexus 4 az életem első olyan mobiltelefonja, amire 9 hónap használat után is azt tudom mondani, hogy nem vágyom jobbra-többre-szebbre-drágábbra, mindent tud, amire nekem egy okostelefonban szükségem van és szeretném minél tovább megtartani. Éppen ezért örültem meg, amikor megláttam, hogy a nagy becsben tartott gyári bumper már 3200 forintért megvásárolható az iPon Computernél.

Aki rendelt már tőlük, az tudja, hogy nem különösebben bonyolult a folyamat, regisztráció, e-mail megerősítés és a rendelés leadása szükséges mindösszesen a vásárlási procedúra elindításához. Egy pénteki napon adtam le a rendelésem, a következő szerdán jött az SMS, hogy átvehetem a bumpert. Az átvétel zökkenőmentes volt, 3 nap cseregaranciát vállaltak gyári hiba esetére, hosszú távú garancia nem vonatkozott rá.

A doboza egyszerű és letisztult, LG hologramos matrica és az importőr matricája (LG Lengyelország) árulkodik az eredetiségéről, valamint az is kiderült róla, hogy Dél-Koreában gyártották. A bumperen kívül nem is találunk semmit a dobozban. A tok kézben fogva nagyon könnyű, anyagát tekintve ruganyos műanyag és fém párosítás, amely nagyon minőségi hatást kelt az első pillanattól kezdve. A behelyezés egyszerű, és ha bepattant a helyére, akkor nagyon fixen, stabilan a telefonon marad. Természetesen ha az ember bumpert használ, számolnia kell azzal, hogy a telefon kicsit szélesebb és vastagabb lesz, ennél azonban bőven vállalható.

A gombok ugyanúgy nyomkodhatóak, mint a pőre telefonon, a micro usb és a jack csatlakozó helye is megvan, illetve természetesen a mikrofonok helyére is került egy-egy lyuk. Ezen a ponton elérkeztünk a tok egyetlen általam tapasztalt hibájához: A jack csatlakozónak nem hagytak elég tág nyílást. Két fülessel használom ezt a telefont jellemzően, az egyik egy RHA MA600i, a másik egy Shure SE425, ez utóbbit már nem tudom rádugni, ha a tok a telefonon van. Ezt az részét nem ártott volna rendesebben megcsinálni.

Összességében ez a tok annyit tud, amennyit elvárok tőle: Nem zavar a mindennapi használatban, hogy rajta van, a telefont lerakva pedig sehogy nem ér az asztalhoz a készülék. Remélem, hogy egy esetleges leejtéskor is jó szolgálatot fog tenni, bár természetesen a legnagyobb öröm, ha ezután sem ejtem le soha.

További képek a bumperről

Hozzászólások

(#1) petipetya


petipetya
(PH! nagyúr)

Isten óvja a Nexus 4-et és a királynőt. :C

(#2) Zsolt_72


Zsolt_72
(PH! félisten)

A jack-dugós résznél "nyalás" helyett gondolom "nyílás" értendő. :)

Amúgy jól átgondolt, értelmes bemutató, jó volt olvasni. Meg tudom érteni, hogy óvni szeretnéd a Nexust. Jóféle. :K

(#3) szentkuti11 válasza Zsolt_72 (#2) üzenetére


szentkuti11
(HÁZIGAZDA)

Természetesen csak egy elgépelés volt, javítva.

Köszönöm szépen!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.