2020. július 13., hétfő

Gyorskeresés

Xiaomi Mi 9T pro tok teszt.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]


Xiaomi (Telefonnal adott tok): Fekete, vékony, nem csúszós, selymes fogású, alsó és felső végén nyitott ezért azokat nem védi. A kamerák kivágása egy nyílás, a vékony fala és mivel nincs kamerákat védő kitüremkedés nem védi őket. A telefon vastagsága a tokkal: 10.5mm. Anyag minősége jó.
Értékelésem:3
MSVII (Simple blue)( 2.99$): Kék színű (szerintem nagyon szép kék), nem csúszós, egy nagyon picit vastagabb, mint a xiaomi alsó felső vége zárt (kivéve az szelfi kamera és USB csatlakozónál).A kameráknál 3 nyílás van vágva a középső duplánál egy kis kiemelkedés van körbe hogy védje a kamerát. Alsó két sarkán bevágás a könnyebb felhelyezés miatt. A telefon vastagsága a tokkal: 10.7mm. Anyag minősége jó.
Értékelésem:4
MSVII (Scrub Black)( 2.99$): Fekete színű, formára, mint a kék színű, anyagra eltérnek. Kicsit rideg anyagú, kemény, kicsit csiszolópapírra emlékeztető fogású tok, nem csúszós tok (Még nedves vagy izzadt kézzel is stabil fogású pont az anyag miatt). A telefon vastagsága a tokkal: 10.5mm. Anyag minősége jó.
Értékelésem:3.5
BOOGIC(8.28$): A hátlap fa, a leírás szerint rózsafa tömör fából (nem tudom eldönteni, hogy tényleg fa, vagy műanyag, majd mikroszkóppal megnézem a munkahelyemen) oldalt és belül fekete műanyag. Körbe zárt csak a szelfi kamerának és az USB-nek van nyílás vágva. 3 nyílás van vágva a hátsó kameráknak és mivel a tok nagyon vastag jól védi a kamerákat. A telefon vastagsága a tokkal: 12.6mm. Anyag minősége jó, és főleg, ha tényleg igazi fa nagyon szép kidolgozottságú.
Értékelésem:3.5
Nilkin flip tok(7.99$): Szürke (ezüst) színűt választottam. Hátlapja olcsó hatású műanyag, előlapja a hátlapra ragasztott kicsit csiszolóvászon hatású teljesen más (jobb minőségű) anyagú műanyag. Az előlapban nincs fém merevítés, ami jobb minőségű toknál szokás. Körbe zárt csak a szelfi kamerának és az USB-nek van nyílás vágva. 3 nyílás van vágva a hátsó kameráknak, a hátsó rész elég vékony nem védi jól a kamerákat. Nekem nagy csalódás ez a tok nem a megszokott Nilkin minőség! A telefon vastagsága a tokkal kinyitva (előlap nélkül): 10.5mm, zárva (előlappal):13.1. Anyag minősége rossz.
Értékelésem:2
Flip Mirror(4.77$): Kék színű az előlap átlátszó (a kijelzőn levő adatokat kicsit látni, de ha kicsit nagyobb fény van semmi sem látszik) . Hátlap nagyon vastag, kicsit szivacsos fogású (nem rossz) az előlap olcsó hatású fénylő műanyag. A szétnyíló rész nem tűnik strapabírónak szerintem hamar elhasználódik (elszakad). Alsó része és a gomboknál teljesen kivágva nem védi őket. Hátul egy nagy nyílás a kameráknak, és mivel nagyon vastag jó védi őket. A telefon vastagsága a tokkal kinyitva (előlap nélkül): 13.5mm, zárva (előlappal):14.7. Anyag minősége rossz (főleg az előlap) bazári kinézete van a toknak.
Értékelésem:1.5

A tokok vastagságát a YIYONG 5D Full Cover Glass (Szerintem ugyanolyan minőségű, mint Nillkin 9H csak harmad áron) üvegfóliával mértem.
A tesz szubjektív, az én véleményemet tükrözi.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.