2022. szeptember 26., hétfő

Gyorskeresés

Turkáló - Speedlink XEOX Pro Analog USB

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Barátnőm szeret turiba járni, ezen a hétvégén is így tett. Miután örömködve megmutatta milyen szép kabátot vett közölte, hogy ismét volt elektronikai turkáló is és látott egy xbox kontrollert de nem merte elhozni merthogy megvolt törve a kábele.

Mivel már régóta vágytam egyre ( van egy PS2-es de számomra kényelmetlen) így fejvesztve rohantam hátha még nem vitte el senki.
Leérve láttam hogy ez bizony nem eredeti xbox de eléggé szimpatikus hisz a formája ugyan az. Retkes volt nagyon, karcosnak annyira nem tűnt karcosnak, a gombok pedig egyáltalán nem voltak kopottak. Lemérettem mivel kilós árban ment ez is, el is hoztam 750 magyar forintért.

A kiindulási állapotról nincsenek képeim, mert rögtön nekikezdtem szétszedni, megtakarítani, kábeltörést megszüntetni. Hál égnek belül semmi retek nem volt, de a külsején... A ravaszokon nem látszott a LT RT felirat :D de sikálás után gyönyörű lett.

A vezeték a törésgátló végénél volt elszakadva, mindegyik vezeték kilátszott, 2 meg is volt sérülve. A kábel teljesen ép volt ezt leszámítva, így a sérült részt kivágtam, a törésgátlóból kihúztam a kábelborítást és újra átfűztem rajta a maradék kábelt.
A panelt nem szerettem volna forrasztani mert elég közel voltak az érintkezők, meg a törés mögötti kábelrész ép volt így a megfelelő kábeleket forrasztottam össze, majd zsugorcsöveztem. Összeszerelés, USB kábel csatlakoztat a géphez, felizzott középen a piros kör és már jelezte is a win hogy új eszköz van Xeox gamepad személyében.

Az alján található egy kapcsoló ami Xinput és DirectInput között vált. Xinput esetében Xbox kontrollert szimulál, a tesztelt játékok automatikusan felismerték(Dirt3, Deadlight), semmit nem kellett állítani. Minden tökéletesen működik rajta, a gumírozott borítás pedig nagyon kényelmes.

Rákerestem már a neten, újonnan 8000Huf. Hát annyit biztos nem adtam volna érte, de 750-ért ajándék :D

Volt még Logitech Z-3200-nak szatelithangszórói is hasonlóan ramaty állapotba, lehet hogy azokért is visszamegyek még a héten, 500/db árban még el is hoznám, de kilós árban sok lett volna hétvégén...

Hozzászólások

(#1) creation


creation
senior tag
LOGOUT blog

Gratulációm a szerzeményhez :)

"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

(#2) SutPet válasza creation (#1) üzenetére


SutPet
aktív tag

:R

God must love stupid people, he made so many of them.

(#3) Buuster


Buuster
tag

Szép találat! :K

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.