2021. május 15., szombat

Gyorskeresés

CM Storm Devastator Mod - A terv

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A gyerekek egyszerre feküdtek le az ebéd utáni pihenőre, és hirtelen nem tudtam mit kezdjek a következő két órával. A CM modding felhívást már a megjelenés óta nézegetem, de nem gondoltam, hogy lesz időm kidolgozni az ötletet.

Az alapkoncepció kezdetek óta a fejemben van: az első "légbeömlők" adták az ötletet. Az egeret, mint egy vadászgépet képzeltem el előrenyilazott szárnyakkal. Ez lenne az átalakítás fő mozzanata: az eredeti egérbillentyűket alumíniumra cserélem, a szálcsiszolt felület remélem nagyon "ipari" lesz. A hátsó traktust sem megfelelő, az egész tenyérbe illő tömböt újra kell gyártanom. Az anyaga keményfa, mert jól alakítható, felületkezelhető. Ez a tömb fogja tartalmazni a felülnézeti rajzon látható két "afterburnert", amelyekbe kék ledeket tervezek.

Az idő szűkössége miatt csak egy ceruzarajzra gondoltam, de eszembe jutott, hogy a rajz szakkörről maradt még szenem, és hát a gyors, kontrasztos vázlathoz nem is kell más. Sajnos egy dolgot: a CM logót ezzel a technikával nehéz lett volna pontosan kivitelezni, ezért a rajzról lemaradt. Az egéren természetesen szerepelni fog a Cooler Master felirat, az eredetihez hasonló helyen.

Sok sikert a nevezőknek.
Üdv stewe :)

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.