2023. február 9., csütörtök

Gyorskeresés

A szakításnak nincs etikája?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Egy pár kérdésre keresek választ, de nem találtok, pedig kérdés néha szó szerint életbe vágó. Sajnos. Épp ma hallottam, hogy Pécsen halálra vertek egy 16 éves lányt. A barátja (barátja? egy senki inkább) volt nagy valószínűséggel, aki azért tette, amit tett, mert a lány elhagyta. :(

Hogy lehet valaki ilyen azzal, akit addig szeretett? Ha addig szerette, miért nem tudja felfogni, hogy vége? Ha vége, miért kell fenyegetni, esetleg bántalmazni a másikat? Miért ilyen az ember egy másikkal?

Szóval ha már egyszer szakítás, elhagyás merül fel és ez meg is történik, akkor hogy lehet lekurvázni mondjuk a volt barátnőt? Addig ezek szerint egy kurvával járt? Miért, miért, miért? Soha nem tudom felfogni az ilyen viselkedést. Ezt a fajta devianciát (és a családon belüli erőszakot is) és igencsak radikálisan büntetném legszívesebben.

Manapság az emberek nem tudják hogyan kell szerelmesnek lenni vagy ha nem szerelmesek, akkor azt, hogyan kell szakítani?

Hozzászólások

(#1) gamek!ller


gamek!ller
senior tag

Én csak egyszer Qrváztam le a volt barátnőmet, de akkor tényleg volt alapja.. Amin ki szoktam még akadni, ha azt hallom, hogy valakivel SMS-be szakítottak.

(#2) stevve válasza gamek!ller (#1) üzenetére


stevve
nagyúr

SMS-ben vagy chat-en, MSN-en... volt, aki a Facebokon tudta meg. Nem is értem az ilyesmit se. Gondolom ez a nagyon fiatalok szokása, de utána meg elindul egymás szívatása és jönnek a pletykák, képek, stb. De hogy amiatt ölni kelljen... érthetetlen. HA már így áll, le kell magasról vakkantani a másikat és egyszer megunja - talán.

(#3) nem_tom


nem_tom
őstag

Életfogytiglan börtönt neki, szenvedjen!

(#4) e=mc² válasza nem_tom (#3) üzenetére


e=mc²
őstag

Inkabb megsem...

[ Szerkesztve ]

Ambulimax Provider

(#5) Ice!? válasza gamek!ller (#1) üzenetére


Ice!?
őstag

ismeros erzes..

ma delutan a buszrol leszalva mento szirenajara lettunk figyelmesek.
annyira nem erdekelt, gyakran hallok ilyet, a sulimtol egy kopesnyire van a megyei korhaz.
itthon gep bekapcs, szokasos cuccosok meglese.. feszen latom tobb ismerosnel is h "reszvetem" meg ilyesmik.. gyors korbeerdeklodes utan tudtam meg, h egy ismerosom felakasztotta magat, egy no miatt.:S

(#6) dabadab válasza e=mc² (#4) üzenetére


dabadab
titán

Gondolom te se láttál még magyar börtönt. Valamiért nagyon erősen él a néplélekben az a téveszme, hogy a magyar börtönök kellemes helyek. Persze, ilyesmit csak azok gondolnak, akik még nem látták őket közelről vagy esetleg belülről is (nem kell ehhez feltétlenül rabnak lenni, vannak olyan szakok, ahol amolyan tanulmányi kirándulás jelleggel látogatnak el ilyen helyekre).

DRM is theft

(#7) e=mc² válasza dabadab (#6) üzenetére


e=mc²
őstag

Valoban nem lattam, es elhamarkodottan irtam amit. Ennek ellenere tartom az eredeti allitasomat, amit lattal. Az ilyennek nem valo elet.

Ambulimax Provider

(#8) gamek!ller válasza dabadab (#6) üzenetére


gamek!ller
senior tag

A csillagbörtönről hallottam szép történeteket egy őrtől.. Nem szívesen élnék ott..

(#9) nem_tom válasza e=mc² (#7) üzenetére


nem_tom
őstag

Hidd el, a halál jobb, mint az életfogytiglan börtön.

(#10) gamek!ller válasza nem_tom (#9) üzenetére


gamek!ller
senior tag

Akkor ezek szerint te már meghaltál egyszer és az életfogytiglant is kipróbáltad.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.