2022. szeptember 28., szerda

Gyorskeresés

A HTC-nek nincs ideje a Sense-t betenni a WP7-be indulásra

Írta: | Kulcsszavak: HTC . Sense UI . Sense . Microsoft . Windos Phone 7 . WP7

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A HTC főnöke, Peter Chou egy interjúban elmondta, hogy nem lesz teljes a WP7 indulására a Sense felület implementálása.

Ez fájó pont lehet a HTC-nek, mivel már-már védjeggyé vált ez a felhasználói felület és mint ismeretes, a Microsoft eleve korlátozott felületi integrációt engedélyezett új, Windows Phone 7 operációs rendszerében.

A felhasználói élményről, amit a HTC nyújtani szeretne, már szállingóztak videók az interneten, ám a vélemények erősen megoszlanak a hasznosság, giccs és látványvilág tekintetében. Sokak szerint túlságosan harsány és nem illik az új Microsoft rendszerhez, mások viszont pont erre számítottak. A mostani bejelentés fényében akár az is elképzelhető, hogy nem feltétlenül a videókon látható működés, kinézet a végleges, teljes verzió.

Egy biztos, ha nem készül el és csupán egy szeletét integrálják, felmerül a jogos kérdés, hogy akkor frissítés formájában letölthető lesz-e a későbbiekben a teljes verzió a már megvásárolt készülékekre. A válasz igencsak fontos a vállalatnak, mivel a Desire és a Sense újabb verziója kapcsán már volt egy balszerencsés kijelentésük, miszerint nem gondolkodtak még az új felület régebbi készülékeken történő engedélyezésén. Egy újabb hasonló baki kínosan érinthetné a HTC-t és ügyfelek elpártolásához is vezethet adott esetben.

Mindenesetre nagyon várjuk az első WP7 telefont a HTC-től és az első teljes Sense integrációt is az új készülékekre.

Hozzászólások

(#1) madstunt


madstunt
addikt

én azon a véleményen vagyok hogy nem illik hozzá az eddig megszokoott sense felület

(#2) stevve válasza madstunt (#1) üzenetére


stevve
nagyúr

Na igen. Egyelőre a színvilág és a nagyzolás valahogy kilóg a WP7 koncepciójából. Ha egy picit visszafogottabb lenne, amúgy jó lenne, mert az ötlet és az animációk nekem bejönnek. :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.