2020. február 17., hétfő

Gyorskeresés

Romokban a Bazilika!

Írta: | Kulcsszavak: call of duty . jeep . wrangler . budapest . film . forgatás . bazilika . háború

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Forrás: IndepVisual

Kora ősszel Budapesten forgatták a Call of Duty és a Jeep közös reklámfilmjét, most megtekinthető a végeredmény.

Oké, tudom. Kezd kicsit sok lenni a videojátékos vonatkozású kisfilmekből, de hát az ősz már csak ilyen, igyekszik mindenki kiadni még a karácsonyi szezon kapujában a húzócímeket. Engem ugyan sem a terepjárók sem a Call of Duty nem hoz különösebben lázba, ám ennek a filmnek az egyik különlegessége, hogy Budapesten forgatták. (Meg úgy őszintén szólva nálam ebben ki is merül a figyelemreméltó tulajdonságok sora).

A forgatásba sikerült nekem is belebotlanom, noha előtte egy nappal már tudtam róla, hogy becses fővárosunk ad otthont a munkálatok egy részének, de nem számítva arra, hogy egy délutáni séta közben a lábam elé omlik egy kifejezetten nagy stáb és a háborús övezetté alakított budai rakpart, így nem is volt nálam felszerelés mellyel illő módon megörökíthettem volna. Füstgép, törmelékek, beöltözött katonák, a főszereplőnek szánt Jeep Wrangler és az őt üldöző szovjet vasak... csupán ennyit lehetett látni, illetve azt, hogy sokszor... nagyon sokszor újra vették a snitteket.

Nos a végeredmény itt tekinthető meg:

A bejegyzés eredetileg a szerző saját blogján jelent meg!

Hozzászólások

(#1) EczkE


EczkE
(addikt)

Újabb igényes videó. :K

Asszem mindenféleképpen!

(#2) Stauffenberg válasza EczkE (#1) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

Nekem a végeredmény nem annyira jön be, nem az én stílusom, de szakmabeliként a forgatás nagyon tetszett! :) Sajnos hiába hivatkoztam erre a "kollégáknál", nem akartak közelebb engedni az eseményekhez, szóval egy saroknyi távolságból bámészkodhattam, de így is volt bőven látnivaló! :)

Mindenesetre számomra élmény amikor láthatom élőben a különbséget egy magyar filmes produkció és egy külföldi között. Ég és föld... és sajnos csak a mocskos anyagiak miatt, mert hazánk filmesei is rettentő jók (na nem a Csányi Sándoros szerelmes vígjátékokra gondolok).

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#3) nincsisbéla


nincsisbéla
(aktív tag)

Jóóó! :R

Mentalita'

(#4) aero.


aero.
(veterán)

Vitzes, hogy a fordulatszámmérő helyett a km óra pörög fel.

(#5) Stauffenberg


Stauffenberg
(nagyúr)

Egyébként készítettem a forgatásról mobillal két (értékelhetetlen) képet. Ha tudom előre akkor teleobjektívvel megyek. De akit érdekel az ide kattintson: [KÉP1] [KÉP2]

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#6) Psychonaut válasza aero. (#4) üzenetére


Psychonaut
(addikt)

Csak ket pedal van, megis valt.

(#7) kaskader válasza Psychonaut (#6) üzenetére


kaskader
(őstag)

Holott ez a Jeep automata váltós... (már abból is látszik, mekkora taposója van a fékpedálnak).

Szóval ez egy bődületesen nagy fail.
De amit .aero írt, az is...

[ Szerkesztve ]

(#8) Avicularia válasza aero. (#4) üzenetére


Avicularia
(addikt)

Nem olyan elképzelhetetlen az,ha kipörögnek a kerekek tapadás hiányában,pont így szalad fel a sebességmérő.

(#9) aero. válasza Avicularia (#8) üzenetére


aero.
(veterán)

Ne viccelj, ez egy Jeep, ráadásul még tél sincs. :DDD

(#10) Crystalheart válasza Stauffenberg (#2) üzenetére


Crystalheart
(senior tag)

Jó lett :) Bár arra nincs mentség, hogy azok a magyar produkciók is bődületesen bénák, amikhez szinte nem is kell effekt.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.