2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Szöszenet a Média életéből

Írta: | Kulcsszavak: média

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem is olyan régen, sikeresen ráakadtam a híres http://subba.blog.hu/ -ra ahol egy olyan személyt támadtak meg, aki anno évekkel ezelőtt teremtette meg ezt a műfajt. Nem egyébről beszélek, mint a beszólogatós műfajról. Lásd http://subba.blog.hu/2007/05/10/beres_zoo_nevnaptar .
Már egy jó ideje, enyhén figyelem ezt a blogot, hogy mennyire is igénytelen, és nem egyébre van kiélezve, mint beszólogatnak olyan embereknek, akik letettek valamit az asztalra.
Jó, vannak olyanok is, akik nem, lásd Anettka, Győzike (halkan megjegyzem 2005végén bejelentette a visszavonulását), Kannácska vagy akár Kiszel Tündét is mondhatnám. Akik nem egyébből élnek, mint előre megrendezett nem valós sztorikkal hülyíteni a jó népet… És mi az elszomorítóbb, az hogy az emberek el is hiszik ezeket a sztorikat…
De most nem is erről szól az írásom, hanem arról, hogy e két ember, főként Béres Zoo és Nyalaka teremtette meg ezt a műfajt Magyarországon, amit jelen pillanatban a Suba blog is képvisel, egy előre felbérelt nem tájékozódott ember képében. Az hogy bő másfél ével, azután nyilvánítja ki véleményét, hogy megjelent ez egy picit meglepő. Habár nem is meglepő, hanem övön aluli ütés egy olyan emberre aki vissza már nem tud szólni/véleményt nem tud formálni, mert már nem él Magyar földön.
Miért is? Azért mert Béres Zoo, aki megvédhetné magát Ausztráliában él és egy helyi Rádió műsor blokkját vezeti (aki még nem tudja Kiss Fm-ről van szó).
Ez az Én szememben nem jelképez egyebet, minthogy valamit hallott a kedves író és a hasára csapott, tudta hogy nem tud vissza támadni maga a szerző, és képernyőre vettette majd közé tette a Blogján. Ez, nem csak az Én szememben gerinctelenség, hanem maga a fizetett Suba blog szerzőjének is, ha jobban belegondolna abba, amit cselekedett. Mert amint senki nem támad úgy hátba embert, hogy háttal van a másiknak, éppen úgy nem támadunk hátba egy olyan embert, sem akinek már semmi köze a mai Magyar médiához, mindinkább van köze a Kenguruk földjéhez azaz Melbournehez.
Nem arról van szó, hogy fanatikus vagyok. Nem! Csak szeretem a zenéjét, magát az általa képviselt világ nézetett.
Ezt, természetesen egy Boros-Bochkor hallgató nem tudja megérteni.

Hozzászólások

(#1) twollah


twollah
(PH! nagyúr)

Ize ki az a Beres Zoo?

Nem az egyik 4F Clubos ember?

(#2) stangli válasza twollah (#1) üzenetére


stangli
(senior tag)

Igen Ö 4F Clubos volt, majd a Roxy Rádióban műsorvezető, majd következett a Rádió Deejay ezt követően a Balaton Rádió és jelen pillanatban a Kenguruk földjén Kiss Fm-ben hallható...

(#3) peterkeT válasza stangli (#2) üzenetére


peterkeT
(PH! nagyúr)

Nem értem, hogy mi ezzel a gondod. Sajtó- és véleményszabi van, mindenki annyira hülye, amennyire akar, legfeljebb kiröhögik, és/vagy nem figyelnek rá. Szerintem Béres is jót röhög rajta, mostanra már biztos szóltak neki - vagy megtalálta magától. Bár hogy pontosan miről van szó, azt nem tudom, mert nem olvasok subbát. :DDD Javaslom, tégy te is így, ha idegesít. Egyébként Béres Zoo-t sem hallgatok, mert ő is idegesít, meg a fórefklábtól is csak az 'egyszálbikinithoztamelazútra' dalt ismerem, de azt is főleg a Hónaljmirigy-féle 'szanaszétmartaabugyimatazultraa' változatban.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#4) tildy válasza twollah (#1) üzenetére


tildy
(PH! nagyúr)

onnét ismerős, viszont Magyarország (néhai) legkirályabb rádiójának (deejay) volt délutáni műsorvezetője.. Egyszerűen állat jó zenék mentek, hasonlóan isteni beszólásokkal.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#6) stangli válasza Kalandor (#5) üzenetére


stangli
(senior tag)

Nem arról van szó, hogy beszóltak a néhai királynak, hanem arról hogy másfél évvel a naptár kiadása után közlik le, habár nem értem, hogy milyen szándékkel? Mert már elavult... Ha ezt 2006 januárjában vagy akár májusában közli akkor aktuálisabb de ellenben már NEM!
Ez már nem tény, hanem elavult információ, hogy a 10 IQ alatti olvasok hozzá tudjanak szólni és tudjanak egy pár szót fröcsögni, hogy mennyire nem ismerik a Béres Zoo-t, illetve a saját nevükhöz milyen névnapos versikét írt anno 2005végén amit ki is adtak... de ne zavarjon senkit, hogy ezeknek a verseknek nagy részét a Rádió Deejay-ben is le is adták...
Ha annyira csípte a Suba blog írójának a szemét, miért, egy ével a Deejay megszűnése után illetve másfél évvel a naptár kiadásától írja le véleményét? Mert természetesen akkoriban szülői engedély hiányában nem hallgathatott ilyen Rádiókat? Amúgy a szerző tudja hogy mit képviselt a Rádió Deejay? Áááhh dehogy. Hisz hátulgombolós volt ebben az időben.

(#7) stangli válasza peterkeT (#3) üzenetére


stangli
(senior tag)

A Béres véleménye, csakhogy észhez kapjon a blog írója, feltéve ha elolvassa: :)
Kis hazánk egyik mérvadó honlapja, az Index üzemeltet egy blogot Subba néven, melynek célja látogatottságot provokálni a kevésbé iskolázott néprétegek körében. Ennek egyik eszköze olyan cikknek álcázott bejegyzéseket írni, amik épphogy csak alig fedik a valóságot, így lehet érzelmileg átitatott vitákat szítani.
A legfrissebb darabból kiderült, hogy Béres Zoo (aki állítólag nem-tudjuk-ki, véletlenül sem őt utánozzuk túl sok év késéssel és koncepció nélkül), ez a Béres Zoo bizony elsüllyedt vidéken. A balatonradio-nál sunnyog, ami persze 8 hónapja nem sugároz semmit, nem mintha önmagában nem lenne elég nehéz a Balatonnál rádiózni, ha az ember Melbourne-ben teszi mindezt a város egyetlen dance állomásán. (Nem vonat... :)))
Szóval amíg engem ''kiutáltak Pestről'', addig hű barátom, kollégám, zenésztársam és rádiós-társam Nyalaka, hát ő bizony véletlenül sem a ROXYban volt előbb kreatív a Délutáni Shownál, majd még egy évig műsorvezető a ROXY Riadóban, majd műsorvezető a Radio DeeJay délutáni show-jában, majd műsorvezető a balatonradio nyaraló-műsorában, neeeem. Ő szegény zöldséges, micsoda szégyen. És ez nem csak nem igaz, hanem még köcsögség is, mert ugye és akkor mi lenne, ha zöldséges lenne? Az nem egy becsületes foglalkozás?
Van ám olyan foglalkozás is, ami gáz. Adóellenőrnek lenni gáz, erre nem kifogás, hogy éhesek a gyerekek. Parkolóőrnek lenni gáz. Hazudó politikusnak lenni (szerintem mind az) nagy gáz. És ha az ember az indexnek gyárt provokáló cikkeket, aminek egyetlen célja, hogy vihart kavarjon és sértő legyen, az megagáz. Édesanyád biztos nem dicsekszik veled a barátnői előtt, mert szégyelli, hogy mi lett belőled...

(#9) DelArco


DelArco
(fanatikus tag)

Bocs hogy közbeszólok. Elolvastam az írást de igazándiból nem értem miről szól.(nem ismerem se a blogot se azt akiről írtak.) Viszont sztem ez a mondat igy nincs nagyon rendjén:
''Mert amint senki nem támad úgy hátba embert, hogy háttal van a másiknak...''
Nemtom lehet hogy igy a helyes akkorviszont mondjátok meg mert akkor én tudom rosszúl és sose árthat ha kijavítanak. Ellenben az én elgondolásom szerint a hátbatámadás alapfeltétele az hogy háttal legyen az ember igy az hogy ugy hátbatámadni vkit hogy háttal van az ember teljesen alapdolog. Tehát ha azt mondod vkinek hogy most ugy foglak hátbatámadni hogy háttal vagy az nem értelmezhető hiszen mindeképp háttal kell hogy álljon. Vaalhogy igy képzelem helyesen:
''Mert amint senki sem támad meg embert úgy, hogy háttal van a másik...''
Bocs hogy kijavítalak de remélem teis ugy vagy vele mint én. Sose árt.

Ja meg bocs hogy itt vacakolok csak nem aludtam már egy napja lehet hogy csak ezért tünnek fel ezek a hülyeségek. :R

Huh kicsit a témához. Én szeretem a Sláger radiót nemtom mi a baj vele. Elég jó zenéket tolnak. Persze izlések és másik izlések. :)

Youth hides the key to salvation

(#10) stangli válasza DelArco (#9) üzenetére


stangli
(senior tag)

Lehet hogy vannak benne hibák, vagyi biztos mert egy üveg bor mellet dobtam képernyőre :D
szal elnézést ha értelmezési zavarok vannak benne de a lényeg egy és ugyanaz...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.