2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Magyar Rendőrök 2012. decembere

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Klónozni kéne az ehhez hasonló rendőröket...

Talán van remény, vagy ők is látták az amerikai társuk cselekedetét és ezen felbuzdulva valami jót tettek egy rászorulóval... így, vagy úgy, le a kalappal előttük... :C

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee


Thunderzolee
(PH! addikt)

Mikor először megláttam fészbúkon, nekem csak annyi jutott eszembe, h ez valami image erősítő izé lehet, biztos látta pár rendőri vezető h amcsiknál is volt valami hasonló, és akkor most ráparancsoltak ezekre a járőrökre, h tegyenek ők is hasonló módon, és akkor majd javul az emberek rendőrökről alkotott képe.

Aztán persze lehet, h elhamarkodva ítéltem, de egyszerűen az utak mellet az autósokra vadászó rendőrök negatív képét elég nehéz elnyomnia az ilyen "szeretereméltó" eseteknek. :(

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2) Motion_Blur


Motion_Blur
(PH! félisten)

Riszpekt, bár a videó készítője enyhén túlcsöppent ezzel a zene választással..

Nekem a tapasztalataim vegyesek, mondjuk eddig több tahóval találkoztam mint legalább normálisan kommunikálni képessel.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3) oriic válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én is erre gondoltam először, aztán elhessegettem a gondolatot, max annyi lehet hogy a rendőr látta az amerikai esetet és megesett a szíve a hajléktalanon. A kérdés hogy meddig marad meg a cipő. Mert pl amcsi ürge nem hordja a cipőt állítólag mert hogy túl drága volt, és inkább rejtegeti, nehogy ellopják tőle.

Live-Die-Respawn

(#4) Armahun


Armahun
(PH! addikt)

Kifizették az informátort.
Ma volt valamelyik hírműsorban riport vele, már nincs meg a cipő.

Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#5) stangli válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


stangli
(senior tag)

Hát igen, elégé kétértelmű a dolog és hihetetlennek tűnik kicsiny hazánkban. Bármi is történt, valaki jól járt, éspedig az a hajléktalan, feltéve, ha nem statiszta volt. :)

De az tény, hogy karácsony környékén, mindenki jobban adakozik, mint az év többi részében... lehet, ez volt az év egyetlen jó cselekedet napjuk, oszt a többi 364 napon halálra szívatják a szerencsétlent... :(((

(#6) nyogo83 válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


nyogo83
(senior tag)

Valahogy azert neha akad olyan emberseges rendor is, aki annak ellenere hogy kikuldtek egy nyilvan gaz helyre traffizni, tudja hogy nincs ez rendjen. Mivel ugye nem jokedvukbol allnak ki egy ket helyre merni, hanem oda vannak beosztva, sok rendor nem tehet rola.
Viszont amit a napokban lattam, az nagyon meglepett. Adott tipikus 30as tablas vadaszohely, ahol szinte keresni kell azokat akik nem 50-60al mennek(a tabla egyebkent random modon eltunik, majd ujra kikerul 2-3 havonta mindenfele indok nelkul), rendorautonak szinte berelt helye van ahol allni szokott, nehezen kiszurhato egybol. Ott all a rendorauto, FELKAPCSOLT villogokkal, trafi bent az autoban, kb az nem szurta ki egybol, aki vak. Szoval azert ott is van aki nem csak ugy gondolkodik, hogy a szabaly az szabaly, hanem van benne boven emberseg is :K
A video nekem is kicsit gyanus, hogy nem-e az amcsi verzio ihlette, de ha vegeredmeny nezem, legalabb valakint segitettek.

(#7) ESP válasza Armahun (#4) üzenetére


ESP
(őstag)

Micsoda?

2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT

(#8) potyautas


potyautas
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Nem hangsúlyoznám annyira, hogy rendőrökről van szó. Ezek emberek, akik bizonyára már többször látták ezt a fazont cipő nélkül. Tettük hiábavalósága, (amennyiben igaz, hogy a megajándékozott túladott a cipőn) nem csökkenti a gesztus értékét. Talán nem is jó szó a gesztus. Mondhatnék áldozatot is, hiszen nem gondolnám, hogy egy rendőrjárőr annyira túl van fizetve. A család is el tudta volna költeni a cipő árát.

(#9) bubi92


bubi92
(őstag)

rendőrség nyilatkozott, hogy nem ők adták, hanem egy ismeretlen nő, aki el is ment.

(#10) FRENK1988 válasza ESP (#7) üzenetére


FRENK1988
(PH! kedvence)

tegnap volt a Kókuszban. Ahová rejtette már nem volt ott:D Lehet visszavitték a rendőrök :DDD

Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :) <3 dCI

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.