2020. augusztus 14., péntek

Gyorskeresés

Vásárlási feltételek!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Frissítve: 2019. November 20.

VÁSÁRLÁS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL!
1) Alku és csere-bere kizárt!(Mennyi lenne a legalja és hasonló üzenetekre,megkeresésre nem reagálok!)Ha csere-bere érdekel,azt jelzem a hirdetésben és kizárólag értékegyeztetéssel az aktuális legolcsóbb piaci ár alapján és állapottól függően csökken az beszámított érték!
2) Ha van jótállás,azt beleírom a hirdetésbe! Ha nincs a hirdetésben erre utalás vagy konkrét mondat,akkor nincs semmilyen nemű jótállás! Vásárlás után reklamációnak helye nincs,kivéve ha a postával kért termék hibás állapotáról hiteles bizonyítékot tud felmutatni( pl. megkapott csomagot sértetlen állapottól kezdve,a kibontást és üzembe helyezést videóra veszi és eljuttatja hozzám! Ennek hiányában vagy csak a kibontott termékről küld videót, úgy a reklamációt nem fogadom el!)
3) Utánvételes posta kizárt! Kizárólag személyes átvétellel vagy banki utalással/befizetéssel lehet megvenni a meghirdetett terméket!
4) Nem viszem sehova,kivéve ha az átadás helye fele van dolgom!
5) Nem teszek félre senkinek semmit! Kivéve ha fizet foglalót vagy hétvégén utalt és utalásról küld igazolást! Amennyiben a hétvégén elutalt összeg, a következő munkanapon nem érkezik meg, a vásárlási szándékot semmisnek tekintem,kivéve ha a vásárló nyomos indokot tud felhozni a késett utalásra!
6) Ha a vásárlás 24órán belül nincs leegyeztetve,a vásárlást semmisnek tekintem!
7) Az előre kifizetett megvásárolt termék utólagos visszamondása esetén,tehát a vétel vissazutalásakor a vételár 1/3-át fájdalomdíjként.

A TELJESÜLT VÁSÁRLÁSSAL A VEVŐ ELFOGADJA, KÜLÖNÖSEN A 2-ES ÉS 7-ES PONTBAN LEÍRTAKAT, TUDOMÁSUL VETTE ÉS ELÁLL A KÉSŐBBI HATÓSÁGI ÉS/VAGY JOGI KÖVETELÉSTŐL!

A blog szerzői jogvédelem alatt áll!!!

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.